32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντεπάι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Μέμφις Ντεπάι στην αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας.

 Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός θέλει στο τουρνουά αυτό να έχει καλή απόδοση, όχι μόνο για να βοηθήσει τους «οράνιε», αλλά και για να βρει νέα ομάδα, καθώς στα τέλη του Ιουνίου αποχωρεί ως ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ολλανδός επιθετικός είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους Μαδριλένους, ωστόσο οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για να λύσουν την συνεργασίας τους, με τον Ντεπάι να επιβεβαιώνει την εξέλιξη αυτή: «Ναι, είμαι τώρα ελεύθερος και μπορώ να πάω όπου θέλω αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν είμαι σε συζητήσεις με κανένα σύλλογο, καθώς η προσοχή μου είναι στο Euro. Μετά το τουρνουά θ’ αποφασίσω», ανέφερε στην ολλανδική τηλεόραση ο 30χρονος διεθνής άσος, με καριέρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα.

O Ντεπάι την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 40 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με τη φανέλα της Ατλέτικο, έχοντας στο ενεργητικό του 13 γκολ και τέσσερις ασίστ. Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ ο Ντεπάι είναι σε συζητήσεις για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Αϊντχόφεν, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό