24.5 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Ελεύθεροι σκοπευτές στην αναμέτρηση της Ιταλίας με το Ισραήλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ιταλία υποδέχτηκε το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας (14/10) για την 4η αγωνιστική του Nations League, με την ομάδα του Σπαλέτι να κερδίζει εύκολα με σκορ 4-1.

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα στο στάδιο «Φριούλι» με τις αρχές  να φοβούνται τα χειρότερα, λόγω του ότι γίνεται αυτή την στιγμή στην Μέση Ανατολή. Τα μέτρα ήταν αυστηρά, καθώς μόλις 12.000 εισιτήρια κόπηκαν στο γήπεδο της Ουντινέζε, ενώ οι ιταλικές αρχές έβαλαν δύο ελεύθερους σκοπευτές στην οροφή του γηπέδου, οι οποίοι ήταν έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Τι είπε ο προπονητής της Ιταλίας Σπαλέτη για την αναμέτρηση με το Ισραλ:

«Είναι λυπητερό που μας αναγκάζουν να αγωνιστούμε απέναντι σε τέτοιες χώρες. Η UEFA και η FIFA έκαναν αμέσως κυρώσεις στην Ρωσία αλλά δεν κάνουν το ίδιο με το Ισραήλ, το οποίο έχει πραγματοποιήσει γενοκτoνία απέναντι στους Παλαιστίνιους».

Spalletti on Italy’s game against Israel: “It’s truly sad we are forced to play games against such countries. Russia was immediately kicked out of everything UEFA and FIFA but the same is not done for Israel, who have been committing a genocide against the Palestinians.” pic.twitter.com/uN5dFayQ59

— tottiana (@scudzeko) October 14, 2024

Σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την Ιταλία, καθώς ο Ντάνιελ Μαλντίνη έγινε ο 3ος στην οικογένεια του που κάνει ντεμπούτο με το εθνόσημο, έπειτα από τον πατέρα και τον παππού του. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 41΄, ενώ ο Φρατέσι και ο Ντι Λορένζο με δύο γκολ ήταν αυτοί που πέτυχαν τα 4 γκολ των Ιταλών. Το μοναδικό γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μοχάμαντ Αμπού Φανί. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό