35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ελευθερία κίνησης με 5 ευρώ την ημέρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το έξυπνο μικρό ηλεκτρικό XEV YOYO είναι ο πρωταγωνιστής της βιώσιμης αστικής κινητικότητας. Με μικρές εξωτερικές διαστάσεις, πλούσιο εξοπλισμό και ασυναγώνιστα χαμηλό κόστος χρήσης, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη και γύρω από αυτή.

Πλέον η εισαγωγική εταιρεία XEV HELLAS κάνει την απόκτησή του ευκολότερη, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους οδηγούς να απολαύσουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της απόλυτης ευελιξίας που προσφέρει το YOYO. Για να το πετύχει, συνδυάζει μια σημαντική έκπτωση στην τιμή της δημοφιλούς και ολοκληρωμένης έκδοσης Easy, με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει χαμηλή δόση, για ξέγνοιαστη αποπληρωμή!

Πιο συγκεκριμένα, ειδικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια, το δημοφιλές XEV YOYO Easy διατίθεται με έκπτωση 2.300 ευρώ! Με προκαταβολή το 40% της αξίας του, η δόση που προκύπτει περιορίζεται σε 149,90 ευρώ το μήνα*. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε μόλις 5 ευρώ ανά ημέρα και καθιστά το κόστος κτήσης του YOYO αντίστοιχο με… ενός καφέ! Φυσικά, εκτός των παραπάνω, ο αγοραστής επωφελείται από την επιδότηση 3.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», και από ακόμη 1.000 ευρώ εάν είναι έως 29 ετών.

Το XEV YOYO έχει μπαταρία LFP 10,4 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 150 χιλιόμετρα. Μπορεί να αναπτύξει με ασφάλεια ταχύτητα πάνω από 80 χλμ./ώρα, για να κινείται άνετα σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας και να μη θέτει κανέναν περιορισμό στις καθημερινές μετακινήσεις του οδηγού του. Έχει τέσσερα δισκόφρενα και ABS, αλλά και σύστημα Hill-start Assist Control για εύκολη εκκίνηση σε δρόμους με έντονη κλίση.

Με μήκος 2,53 μέτρα και ακτίνα στροφής 4,5 μέτρα, το YOYO ελίσσεται εύκολα και παρκάρει παντού, προσφέροντας αρκετό χώρο για 2 επιβάτες και 180 λίτρα για αποσκευές. Στην έκδοση Easy διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει A/C, ηλ. υποβοηθούμενο τιμόνι, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, κεντρική οθόνη 7,0 ιντσών, σύνδεση Bluetooth, 3 θύρες USB κ.ά.

Τέλος, το YOYO Easy είναι ετοιμοπαράδοτο! Δείτε το στο δίκτυο καταστημάτων XEV, οδηγήστε το και αποκτήστε το με 5 ευρώ την ημέρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό