35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είσοδο στην Ευρωβουλή – «Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να μπει στην Ευρωβουλή με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι την ψήφισαν αλλά και όσους την στήριζαν όλη αυτή την περίοδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Έχουν περάσει λίγες ώρες έχοντας συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη και θέλω να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που εκφράζοντας τη στήριξη τους στη Νέα Δημοκρατία επέλεξαν να εμπιστευτούν κ εμένα με τη ψήφο τους. Tα συναισθήματα ορμητικά, η χαρά μεγάλη, η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. Παρακαλώ δώστε μου το χώρο και το χρόνο να ευχαριστήσω εκείνους που με σκέφτηκαν γι’ αυτό το εγχείρημα και πήραν το ρίσκο νιώθοντας πως η πίστη τους είναι μεγαλύτερη από το διακύβευμα.

Τον κάθε εθελοντή, που χωρίς όφελος όλο αυτό το διάστημα έδωσε ψυχή και έκανε κόπο για τον στόχο μας, τον κάθε φίλο της παράταξής μας, σε κάθε μέρος της χώρας που πίστεψε πως μπορώ να προχωρήσω, αρκεί να με βοηθήσει να μπω στη διαδρομή και να μου δείξει το μονοπάτι. Όλους εκείνους, που χωρίς να θέλουν να ακουστούν, απέδειξαν πως η «ισχύς εν τη ενώσει» μπορεί να λειτουργήσει. Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ευχαριστώ όμως σε εσάς, τους 172.000 και πλέον συμπολίτες μας, που με τη ψήφο τους με έστειλαν στο στόχο!

Στον κάθε έναν από εσάς που χθες ανακούφιζε την αγωνία μου, με ένα μήνυμα αγάπης και στήριξης, με λόγια τρυφερά, λόγια ενδυνάμωσης.

Όλοι εμείς, για ακόμα μια φορά προχωράμε παρέα. Ετοιμαστείτε και γι’ αυτό το ταξίδι, γιατί θα το κάνουμε και αυτό μαζί. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και μεγάλη ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη σας.

Νιώθω σεβασμό απέναντι στο αξίωμα και στις προσδοκίες σας. Είμαι όμως έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, μέρος του οποίου είστε όλοι εσείς, και να δικαιώσω όχι μόνο εσάς για την επιλογή σας, αλλά και τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη δίκη του. Όταν είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητα μου, αν θυμάστε, σας είχα πει κάτι: Ότι θα είμαι εδώ για να ενισχύσω τη φωνή των γυναικών. Και είμαι έτοιμη να το κάνω. Μαζί.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Έχω ήδη ξεκινήσει να απαντώ σε ένα προς ένα τα μηνύματα σας, αλλά είναι πολλά, εκατοντάδες, χιλιάδες. Θα τα απαντήσω ΟΛΑ ακόμα και αν χρειαστεί να απαντώ μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό