28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ελεγχόμενη έκρηξη από την ΕΛΑΣ στην ύποπτη βαλίτσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Λήξη συναγερμού στο κέντρο της Αθήνας καθώς άνδρες της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη στο ύποπτο αντικείμενο που είχε εντοπιστεί κοντά στην πλατεία Συντάγματος με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η περιοχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία ύποπτη βαλίτσα βρέθηκε από περαστικό, νωρίτερα, στη διασταύρωση των οδών Καραγιώργη Σερβίας και Βουλής, κοντά στην πλατεία Συντάγματος.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες και απέκλεισαν το σημείο, ενώ στην περιοχή μετέβη και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Όπως μάλιστα αναφέρει σε ενημέρωσή της η ΕΛΑΣ, «λόγω διενέργειας ελέγχου από κλιμάκιο ΤΕΕΜ ύποπτου αντικειμένου, που εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Καραγιώργη Σερβίας και Βουλής, διενεργούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά».

Τελικά, μετά από τους σχετικούς ελέγχους των πυροτεχνουργών, σημειώθηκε ελεγχόμενη έκρηξη στην ύποπτη βαλίτσα, η οποία διαπιστώθηκε στη συνέχεια πως ήταν άδεια. Οι δρόμοι που είχαν κλείσει στο σημείο, έχουν δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό