22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ελβετία: Ανατριχίλα από τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του μοντέλου – Την τεμάχιζε βλέποντας βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάτι ανάμεσα σε «σιωπή των αμνών» και «σχιζοφρενή δολοφόνο» μοιάζει η απίστευτη να τη χωρέσει ανθρώπου νους δολοφονία που συγκλονίζει την Ελβετία με θύμα μια φιναλίστ των καλλιστείων «Μις Ελβετία».

Συγκεκριμένα, μια πρώην φιναλίστ του διαγωνισμού Μις Ελβετία φέρεται να στραγγαλίστηκε και να διαμελίστηκε με πριόνι και ψαλίδι κήπου πριν πολτοποιηθεί στο μπλέντερ από τον σύζυγό της.

Το πτώμα του 38χρονου μοντέλου Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς βρέθηκε τον Φεβρουάριο στο Binningen, κοντά στη Βασιλεία της Ελβετίας. Η Κριστίνα, Ελβετίδα με ρίζες από τη Σερβία, ήταν φιναλίστ στο παρελθόν στα καλλιστεία για τη «Μις Ελβετία» και μητέρα δύο παιδιών.

Τώρα, ένα δημοσίευμα της Daily Mail φέρνει στη δημοσιότητα ανατριχιαστικές στιγμές της στυγερής δολοφονίας που σοκάρουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής tabloid, ο Ελβετός άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό του, πρώην μοντέλο, την αποκεφάλισε και της έβγαλε όργανο από το σώμα πριν χρησιμοποιήσει ένα μπλέντερ για να «πολτοποιήσει» κάποια από τα μέλη του σώματός της, αποκάλυψαν δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η εφημερίδα.

Αρρωστημένο μυαλό 

Ο 41χρονος άνδρας, ο οποίος κατονομάστηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με το ψευδώνυμο Thomas, λόγω της ελβετικής νομοθεσίας περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής, παραδέχθηκε ότι σκότωσε την Kristina Joksimovic, το σώμα της οποίας βρέθηκε στο σπίτι τους στο Binningen, στις 13 Φεβρουαρίου.

Η έκθεση αυτοψίας δείχνει ότι η πρώην διαγωνιζόμενη για τον τίτλο «Μις Ελβετία» αποκεφαλίστηκε όταν ο σύζυγός της διαμέλισε το σώμα της με ένα πριόνι, ένα μαχαίρι και ψαλίδια κήπου.

Επίσης, «αφαίρεσε προσεκτικά» εσωτερικό γεννητικό όργανο, που ήταν το μοναδικό όργανο που αφαίρεσε από το σώμα της, και αυτός ο «σκόπιμος ακρωτηριασμός ή ο τελετουργικός υποβιβασμός του σώματος» πιστεύεται ότι δείχνει ότι ο Τόμας έχει ψυχική διαταραχή, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Κάποια από τα μέρη του σώματος της συζύγου του μπήκαν σε ένα ισχυρό βιομηχανικό μπλέντερ, στο οποίο τα «πολτοποίησε», ενώ διέλυσε κάποια από αυτά σε χημικό διάλυμα.

Την τεμάχιζε βλέποντας YouTube

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ενώ τεμάχιζε το σώμα της μητέρας δύο παιδιών, ο Thomas έβλεπε βίντεο στο YouTube στο κινητό του τηλέφωνο! Η νεκροψία διαπίστωσε ότι η αιτία θανάτου της Kristina ήταν στραγγαλισμός.

Το σώμα της έφερε σημάδια τραύματος από αμβλύ αντικείμενο, που υπέστη πριν από το θάνατό της, ενώ είχε κοψίματα στο μάγουλο, κάτω από το φρύδι και τη μύτη, καθώς και αρκετούς μώλωπες στο πόδι, στις ωμοπλάτες και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Μια προσεκτικότερη εξέταση του κεφαλιού της Kristina αποκάλυψε πληγές που υποδηλώνουν ότι κάποια από τα μαλλιά της είχαν ξεριζωθεί.

Η αυτοψία αποκάλυψε ότι προτού ο Thomas τη διαμελίσει, έσπασε τις αρθρώσεις του ισχίου της Kristina και προχώρησε σε εξαρθρώσεις – που είναι η αφαίρεση ενός οστού από την άρθρωσή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό