28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΕΛΑΣ: Έληξαν τα μέτρα για το Conference League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ιστορικός τελικός του Conference League, όπου ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο, αποτελεί πλέον παρελθόν, με την πόλη να επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα.

Ειδικότερα, από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης η κυκλοφορία σε όλα τα σημεία που υπήρχαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις έχει αποκατασταθεί, με τα οχήματα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς να κινούνται κανονικά.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν από την Αστυνομία, όλα κύλησαν ομαλά χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί από την Ασφάλεια, την Τροχαία, την Αντιτρομοκρατική και ειδικές ομάδες της Αστυνομίας βρέθηκαν επί ποδός για τον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Από την ΕΛΑΣ καταρτίστηκε ένα πλαίσιο μέτρων με εντατικούς ελέγχους έξω από το γήπεδο, ώστε αφενός να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση των φιλάθλων, αλλά και να μην επηρεαστεί η ζωή της περιοχής.

Σε πολλές οδούς υπήρχαν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ ρυθμίσεις στα δρομολόγιά τους είχαν λεωφορεία, τραμ και Ηλεκτρικός. Παράλληλα και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχώρησε στην απαγόρευση πτήσεων ελικοπτέρων και drones στην περιοχή «για λόγους ασφαλείας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό