18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελένη Χρονοπούλου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη on air

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ ήταν  η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία είναι υποψήφια στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ και κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας.

Η Ελένη Χρονοπούλου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την καταγγελία που έκανε σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, την ώρα που στο πάνελ ήταν η χήρα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, η οποία είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και η Μαρία – Νεφέλη Χατζηιωαννίδη (ΝΔ).

Η Ελένη Χρονοπούλου δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, με τη Δώρα Τσαμπάζη να παρεμβαίνει, λέγοντας πως πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή της αυτή καθώς είναι ένα θέμα ευαίσθητο.

«Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Σας ευχαριστώ θερμά κα Τσαμπάζη. Ό,τι είχα να πω το είπα και το έκανα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χρονοπούλου.

Η είδηση της καταγγελίας σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη πυροδότησε και πολιτικές εξελίξεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακοινώνει πως τον θέτει εκτός κόμματος, ενώ ο ίδιος ο ευρωβουλευτής υπέβαλε την παραίτησή του από την ευρωομάδα του κόμματος.

Η καταγγελία είχε γίνει στις 20 Φεβρουαρίου 2020 από τη δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου, που εργάζεται στην Κομισιόν και είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως η υπόθεση αφορά σεξουαλική παρενόχληση, τελικά η καταγγελία αφορά βιασμό αλλά και ξυλοδαρμό της από τον δημοφιλή ηθοποιό.

Μάλιστα, φέρεται ότι έχει καταγεγραμμένες ιατροδικαστικές εκθέσεις που πιστοποιούν την κακοποίησή της στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό