21.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα: Μούσα του Γκοτιέ στο Παρίσι – Η guest εμφάνιση στο Λονδίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ την «προάγει» σε «μούσα» του, εστιάζοντας στη συνάντηση όσων γυναικών τον εμπνέουν, όπως γράφει το ίδιο το «κακό παιδί» της μόδας, στο Παρίσι.

Η εγχώρια celebrity με τους περισσότερους followers (1.300.000) έκανε και γκεστ στην εκδήλωση φιλανθρωπικού σωματείου Hellenic Initiative στο Λονδίνο, στις 3 Οκτωβρίου, με την πρέσβειρα του Τατιάνα Μπλάτνικ να την ευχαριστεί ιδιαίτερα. Η μητρότητα πάει πολύ στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία βλέπει τις μετοχές της μετά τη γέννα να έχουν εκτοξευτεί σύμφωνα με την «Απογευματινή».

Η σουπερ σταρ, στο πέρασμα της από την «πόλη του φωτός», «οι μούσες μας γιόρτασαν την τολμηρή θηλυκότητα» έγραψε ο διεθνούς φήμης Γάλλος σχεδιαστής. Η Ελένη πόζαρε με ένα δωρικό μπουστιέ, αρετουσάριστη, σχεδόν «τσαλακωμένη». Η Τάτι, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου, προανήγγειλε την παρουσία της στο γκαλα και μετά έγραψε: «Εδώ με τη μοναδική Ελένη Φουρέιρα. Ήσουν απίστευτη, σε ευχαριστούμε που ήσουν μαζί μας, μας υποστήριξες και έκανες καλύτερη αυτή τη νύχτα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό