35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Το άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους Ερμή

Ειδήσεις Ελλάδα

Το προηγούμενο Σάββατο 8/6 έγινε γνωστή η είδηση ότι η Ελένη Φουρέϊρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον γιο τους και μάλιστα αμέσως μετά είχαν διοργανώσει ένα όμορφο πάρτι στο Σούνιο.

Τότε είχαν δει το φως της δημοσιότητας μόνο κάποιες φωτογραφίες των καλεσμένων τους, αφού το διάσημο ζευγάρι δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση και δεν είχε μοιραστεί κανένα στιγμιότυπο από τη βάφτιση μέσα αποτα social media.

Σήμερα, όμως, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της βάφτισης αλλά και ένα πολύ τρυφερό βίντεο. Μάλιστα μια από τις αναρτήσεις της, η τραγουδίστρια την συνόδευσε με πολύ γλυκά λόγια: «Ερμής! Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μας! Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας την έκαναν τόσο μαγική».

Το γαλάζιο και το λευκό κυριαρχούσαν στην διακόσμηση της εκδήλωσης αλλά και στα ρούχα των λαμπερών γονιών κάνοντας όλο το σκηνικό της βάφτισης αρμονικό και παραμυθένιο.

Το όνομα του μικρού Ερμη υπήρχε σε μια μεγάλη φωτεινή επιγραφή, φανερώνοντας ποιος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας, ενώ ένας υπέροχος παιδότοπος με μπαλόνια και φουσκωτά παιχνίδια περίμενε τους μικρούς καλεσμένους της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία.

 

Νονοί του μικρούλη ήταν η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, ο personal assistant της, Βασίλης Σιμσιρίκης και ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό