31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ελένη Μενεγάκη: Τι παρατήρησε το κοινό στην τελευταία αμακιγιάριστη εικόνα της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρατήρηση των fans για την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και το μπλε χρώμα.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι παιδί του καλοκαιριού και δεν το κρύβει. Με κάθε ευκαιρία βρίσκει τρόπους να αποδεικνύει στους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagramότι ανυπομονεί να έρθει η ώρα για ταξίδια, διακοπές και δροσερά απογεύματα πλάι στο κύμα συντροφιά με καλή παρέα και παγωτό.

Έτσι, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα αναρτά όλο και πιο συχνά εικόνες που θυμίζουν καλοκαίρι. Αυτό έκανε και το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία είναι εντελώς αμακιγιάριστη και «ονειρεύεται» το καλοκαίρι. Πρόκειται για μία σέλφι που η Ελένη τράβηξε μπροστά από έναν λευκό τοίχο. Τα μαλλιά της είναι ανέμελα, φορά ένα διακριτικό κολιέ και ένα γαλάζιο T-shirt.

«Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μυαλό ταξιδεύει», γράφει στην περιγραφή και επιβεβαιώνει με έναν ακόμα τρόπο ότι αγαπά αυτή την εποχή του χρόνου περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

https://www.instagram.com/p/C7GiFLqtofA/Η παρατήρηση των fans για την εμφάνιση της Μενεγάκη και το μπλε χρώμα

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει τη Μενεγάκη πολλές φορές αμακιγιάριστη, αφού αρκετές είναι οι σχετικές εικόνες που η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Για αυτόν τον λόγο, πιθανότητα, οι χρήστες που θέλησαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της δεν περιορίστηκαν σε αυτό. Περισσότερη αίσθηση φαίνεται πως έκανε το γαλάζιο μπλουζάκι της, το οποίο θεωρήθηκε από τους χρήστες του Instagram ότι της ταιριάζει πολύ και είναι το χρώμα που πρέπει να επιλέγει να φορά συχνότερα.

«Αυτό είναι το χρώμα σου (εκτός από το κόκκινο που σου αρέσει τόσο πολύ)», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας ενώ ένας άλλος σχολίασε «Ποσό σου πάει αυτό το μπλε καλά κανείς κ το βάζεις backround στην εκπομπή».

Eντελώς ακομπλεξάριστη με την εικόνα της η Ελένη Μενεγάκη

Η 54χρονη δεν διστάζει να αναρτά δημοσιεύσεις στις οποίες είναι ακόμα και εντελώς αμακιγιάριστη ιδιαίτερα τις περιόδους που βρίσκεται σε διακοπές.

H summer season φαίνεται να ξεκίνησε τέλη Απριλίου για την ίδια, αφού τότε έκανε την πρώτη της ανάρτηση σε vacation mood, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία εικόνα με ένα ροζ μαγιό και μαύρα γυαλιά, θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της ακολούθους ότι βρίσκεται σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση.

Σε άλλη δημοσίευσή της, πριν από πέντε ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε να γαληνεύει μπροστά από τον ήλιο, γράφοντας στη λεζάντα «Ήλιε μου».

https://www.instagram.com/p/C6N7mmUt6vv/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό