18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκτός τελευταία στιγμή Ράσφορντ, Μάουντ και Πόουπ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
20.03.2023 | 19:17

Ο Μάρκους Ράσφορντ με τη φανέλα της εθνική Αγγλίας
2022 ABBIE PARR / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν θα έχει στη διάθεσή του για τα επερχόμενα ματς με Ιταλία και Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2024 τους Ράσφορντ, Μάουντ και Πόουπ, οι οποίοι τέθηκαν εκτός τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμών.

Χωρίς τους Μάρκους Ράσφορντ, Μέισον Μάουντ και Νικ Πόουπ θα ξεκινήσει το ταξίδι της η εθνική Αγγλίας για τα προκριματικά του Euro 2024 απέναντι σε Ιταλία (23/3) και Ουκρανία (26/3).

Η προετοιμασία των “τριών λιονταριών” ξεκίνησε με προβλήματα, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να έχει να αντιμετωπίσει τρεις απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Ράσφορντ τέθηκε νοκ άουτ, καθώς αποκόμισε τραυματισμό στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ για το Κύπελλο Αγγλίας. Ομοίως, κι ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς με τη Νότιγχαμ.

Την ίδια στιγμή ο Μάουντ θα συνεχίσει την αποκατάστασή του στην Τσέλσι, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον μηρό.

Ωστόσο, η μοναδική αντικατάσταση στην αποστολή θα είναι εκείνη του Πόουπ, με τον κίπερ της Τότεναμ, Φρέιζερ Φόστερ, να παίρνει τη θέση του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό