21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Εκτός ο Τσιμίκας με τη Φούλαμ στην πρεμιέρα της Premier League

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
05.08.2022 | 13:26

Ο Κώστας Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας
2022 DANIAL HAKIM / AP IMAGES

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στη Φούλαμ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου πως ο Έλληνας διεθνής τραυματίστηκε στην προπόνηση

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στον Κώστα Τσιμίκα για την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League τη φετινή σεζόν, καθώς όπως αποκάλυψε ο κόουτς των κόκκινων ο Έλληνας διεθνής στάθηκε άτυχος.

Ο Greek Scouser τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τη Φούλαμ (6/8, 14:30, Novasports Premier League και Live από το SPORT24) με τον Κλοπ να υποστηρίζει πως είναι πιθανό να επιστρέψει στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.

“Ο Κώστας ήταν άτυχος στην προπόνηση. Μπορεί να είναι έτοιμος να προπονηθεί την επόμενη εβδομάδα, κάτι που θα είναι χρήσιμο”, δήλωσε ο Γερμανός κόουτς και πρόσθεσε:

“Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα που έχουμε με μια μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα για εμάς. Αλλά η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή και θα δούμε. Έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς, είναι αλήθεια, αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν έχει αλλάξει”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό