26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Εκτός ο Κιέζα για την Ιταλία, μέσα ο Ρετέγκι – Με τέσσερις αλλαγές οι Κροάτες

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της τρίτης αγωνιστικής του EURO 2024, με τον δεύτερο όμιλο να έχει σειρά. Η Ισπανία είναι η ομάδα που έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση, με τις Κροατία και Ιταλία, να έχουν μπροστά τους ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, που θα κρίνει το μέλλον τους στη διοργάνωση.

Μετά από δύο αγωνιστικές, οι Ιταλοί είναι σε πιο πλεονεκτική θέση, καθώς έχουν μαζέψει 3 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση. Ακόμα και η ισοπαλία κόντρα στην Κροατία τους κάνει, όμως για να μην περιμένουν ήττα της Αλβανίας (ή ισοπαλία) στο ματς με την Ισπανία, είναι δεδομένο ότι θα ψάξουν τη νίκη.

Αρκετές αλλαγές από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, όπου ξεκινάει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Νταρμιάν, με τον Ντι Μάρκο να παίζει αριστερό μπακ-χαφ αντί του Κιέζα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ρασπαντόρι παίρνει τη θέση του Φρατέζι, ενώ ο Ρετέγκι, είναι στην κορυφή αντί του Σκαμάκα.

Ιταλία (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντσο, Μπαστόνι, Καλαφιόρι, Νταρμιάν – Μπαρέλα, Ζορζίνιο – Ρασπαντόρι, Πελεγκρίνι, Ντιμάρκο – Ρετέγκι.

Η Κροατία από την άλλη, «αυτοκτόνησε» κόντρα στην Αλβανία και ήρθε ισόπαλη 2-2 με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μοναδικό αποτέλεσμα που χρειάζεται είναι η νίκη κόντρα στην Ιταλία, για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αρκετές αλλαγές και από τον Ντάλιτς.

Ο Γκβάρντιολ πάει αριστερά στην άμυνα αντί του Πέρισιτς, με τον Πόνγκρασιτς να είναι στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεξί μπακ θα είναι ο Στάνισιτς αντί του Γιουράνοβιτς. Στην επίθεση ο Σούτσιτς παίρνει τη θέση του Πέτκοβιτς, ενώ ο Πάσαλιτς του Μάιερ.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Σούταλο, Πόνγκρατσιτς, Γκβάρντιολ – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς – Σούτσιτς, Πάσαλιτς, Κράμαριτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό