22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός αποστολής ο Τισουντάλι για τον ΠΑΟΚ – Με Πελίστρι και Τετέ η 11άδα του Παναθηναϊκού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 4η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται και μας επιφυλάσσει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (15/09, 20:30, Novasports Prime HD) και στοχεύει σε μία ακόμη νίκη, ώστε να διατηρήσει το απόλυτο.

Από την άλλη μεριά, αυτό το ματς θεωρείται ως ένας πρόωρος… τελικός για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος χρειάζεται να φύγει από την Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει στη διάθεσή του τον Μπράντον Τόμας, ενώ τελικά τελευταία στιγμή και ο Ταρίκ Τισουντάλι έμεινε εκτός αποστολής.

Η 11άδα περιλαμβάνει τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς πίσω από τον Τσάλοφ, ενώ ο Αλί Σαμάτα είναι στον πάγκο. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει επιλέξει να βάλει τον Φακούντο Πελίστρι στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Τετέ στα δεξιά, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι στο «10». Ο Γιώργος Βαγιαννίδης προτιμήθηκε στα δεξιά της άμυνας, ενώ ο Κώτσιρας είναι επίσης εκτός αποστολής. Στον πάγκο ο Μπάλντοκ.

Με δυάδα Αράο-Μαξίμοβιτς στον κεντρικό άξονα παρατάσσεται το «τριφύλλι», με τον Άντραζ Σπόραρ να είναι ο μοναδικός άλλος παίκτης που έχει τεθεί εκτός αποστολής. Στον πάγκο του ΠΑΟΚ οι νεοαποκτηθέντες Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Σορετίρε, ενώ σε αυτόν του Παναθηναϊκού οι Μαξ και Ουναχί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κετζιόρα, Ότο, Οζντόεφ, Σβαμπ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ.Παναθηναϊκός (Ν. Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μαξίμοβιτς, Αράο, Πελίστρι, Μπακασέτας, Τετέ, Ιωαννίδης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό