22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους ο Λιβάι Γκαρσία στο ΑΕΚ – Βόλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τον Βόλο (16/09, 20:00, Cosmote Sport 1HD) για την 4η αγωνιστική της Super League και ο Ματίας Αλμέιδα μετράει πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν μαζί με την αποστολή στο γήπεδο, αλλά τέθηκε εκτός την τελευταία στιγμή.

Ο επιθετικός από το Τρινινάντ & Τομπάγκο αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και γι’ αυτό ο «Πελάδο» αποφάσισε να τον προφυλάξει. Την θέση του στη βασική 11άδα στην κορυφή της επίθεσης έχει πάρει ο Φραντζί Πιερό, ο οποίος πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα».

Ταυτόχρονα, στα στόπερ θα αγωνιστούν οι Μήτογλου και Κάλενς! Ο Χάρολντ Μουκουντί δεν αποδεσμεύτηκε έγκαιρα από την Εθνική ομάδα του Καμερούν και έφτασε αργοπορημένα στην Αθήνα, όπως είχε συμβεί και την περσινή σεζόν. Από την άλλη μεριά, για τον Ντομαγκόι Βίντα προέκυψε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και για αυτό δεν υπολογίζεται.

Εκτός αποστολής φυσικά είναι και οι Έρικ Λαμέλα, Μόουζες Οντομπάτζο, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αλλά και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Οι προαναφερθέντες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά η σύνθεση και η αποστολή της ΑΕΚ:Βασική 11άδα (Μ. Αλμέιδα): Στρακόσια, Πήλιος, Μήτογλου, Κάλενς, Ρότα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά, Λιούμπιτσιτς, Ελίασον, Γκαρσία.Στον πάγκο βρίσκονται οι εξής: Θεοχάρης, Χατζισαφί, Μάνταλος, Περέιρα, Γιόνσον, Άμραμπατ, Φερνάντες, Τσούμπερ, Τσιλούλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό