33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Εκτός έδρας οι τρεις από τους τέσσερις «μεγάλους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στα καθ΄ ημάς για τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους στη διάρκεια της εβδομάδας.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ καλούνται να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα καθώς έχουν διασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική τους τουλάχιστον έως τον Δεκέμβριο.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, λοιπόν, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα επιδιώξουν να φτάσουν στο 3Χ3 για να πάνε ήσυχοι στη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των προκριματικών στο EURO 2024.

Οι «ερυθρόλευκοι», που απέκλεισαν στο Europa League με δύο νίκες τη σερβική Τσουκαρίτσκι, θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την αήττητη Λαμία, στο τρίτο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι τους.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, που πέταξε εκτός Conference League τη Χαρτς επίσης με δύο νίκες, θα παίξουν στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, που ψάχνει να βρει αγωνιστική σταθερότητα.

Επίσης μακριά από τα γήπεδά τους θα αγωνιστούν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, που θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League και θα αντιμετωπίσουν απόψε τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη μία «γκέλα», την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Πανσερραϊκό, ενώ οι «πράσινοι» θα δοκιμαστούν σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, κι ενώ η ομάδα της Ηπείρου αήττητη μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη και με τον Άκη Μάντζιο ξανά στον ο Άρης περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης αναζητώντας τους πρώτους βαθμούς του, ενώ οι Αρκάδες θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στην ευρεία (3-0) νίκη επί του ΟΦΗ.

Tο πρόγραμμα (Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023)

20:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης20:00 Ολυμπιακός – Λαμία20:00 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ21:30 Βόλος – ΑΕΚ21:45 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό