28.6 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Η καταγγελία για ξυλοδαρμό – Γιατί έχει μπει στο «μικροσκόπιο» η Μύκονος

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τη διαλεύκανση του μαφιόζικου χτυπήματος στο Ψυχικό, το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 08:20 το πρωί της Τρίτης (2/7), με έναν 54χρονο ιδιοκτήτη τεχνικής εταιρείας να εκτελείται εν ψυχρώ από άγνωστο οδηγό μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ΕΛΑΣ, οι Αρχές ψάχνουν στη Μύκονο την άκρη για τη δολοφονία του 54χρονου. Η τεχνική εταιρεία είχε δημιουργηθεί το 1997 και είχε πλούσια δραστηριότητα στο νησί των Ανέμων, ενώ το θύμα αλλά και ο συνέταιρός του δεν έχουν ποινικό μητρώο.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, όμως, ο 54χρονος είχε καταγγείλει ότι άγνωστοι τον είχαν ξυλοκοπήσει στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, υπάρχουν πληροφορίες για περιστατικά ξυλοδαρμού σε βάρος του 54χρονου και στη Μύκονο, χωρίς όμως να έχει κατατεθεί κάποια καταγγελία.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, εξετάζουν το ενδεχόμενο η εντολή για την εκτέλεση του 54χρονου να έχει δοθεί από τη Μύκονο.

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr
Αυτός είναι ο 54χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ

Ο 54χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο Ψυχικό ήταν μηχανικός τοπογράφος. Παράλληλα, ήταν πατέρας δυο παιδιών ενώ είχε εργασιακές υποθέσεις ανοιχτές σε Μύκονο και Ίο.

Αυτός είναι ο 54χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο Ψυχικό
Τον «γάζωσαν» με 15 σφαίρες

Όσον αφορά το μαφιόζικο χτύπημα που σημειώθηκε στο Ψυχικό, οι Αρχές έχουν διαπιστώσει πως χρησιμοποιήθηκε πιστόλι για τη δολοφονία, ενώ έχουν εντοπιστεί 15 κάλυκες (και όχι 8 όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα).

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει η πληροφορία πως η πινακίδα στη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε ο δράστης είναι πλαστή, ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει στις Αρχές ότι ο «πιστολέρο» -ο οποίος φορούσε κράνος- έδρασε αδιαφορώντας για τις πολλές κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή.

Γεμάτο κάμερες το εξωτερικό του κτιρίου της τεχνικής εταιρείας / Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Αυτό ακριβώς το βιντεοληπτικό υλικό «χτενίζει» αυτή τη στιγμή η ΕΛΑΣ για να καταγράψει το δρομολόγιο που έκανε ο δράστης και ο,τιδήποτε άλλο φανεί χρήσιμο για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του.

Καρέ καρέ η στιγμή που το πτώμα του 54χρονου μεταφέρεται στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο νεκροτομείο:

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr

Φωτ.: Γιάννης Κέμμος / flash.gr
Η στιγμή των πυροβολισμών – Ηχητικό ντοκουμέντο

Χαρακτηριστικό είναι ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το flash.gr, όπου έχει καταγραφεί η στιγμή που πέφτουν οι απανωτοί πυροβολισμοί. Ενδεικτικό της βιαιότητας του εγκλήματος είναι πως ακούγονται να πέφτουν τουλάχιστον 15 πυροβολισμοί από τον άγνωστο μοτοσικλετιστή.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι του Ψυχικού μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 54χρονου το πρωί της Τρίτης (2/7) σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής.

Σημειώνεται πως η δολοφονία σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου, με έναν άγνωστο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα να ανοίγει πυρ εναντίον αυτοκινήτου και να «γαζώνει» κυριολεκτικά έναν 54χρονο.

«Ακούγαμε συνέχεια κρότους, σαν δυναμιτάκια. Ήταν απανωτά τα μπαμ, μπαμ» λένε κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στην κάμερα του flash.gr, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη δίπλα στις πόρτες των σπιτιών τους.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν δυναμιτάκια που ρίχνουν πιτσιρίκια, μετά ψυλλιαστήκαμε πως κάτι συμβαίνει», σημείωσε μία κάτοικος της περιοχής.

«Είμαστε όλοι σε σοκ, δίπλα μας συνέβη. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, είμαστε ήσυχη γειτονιά», συμπλήρωσε μία γυναίκα, η οποία έχει κατάστημα δίπλα στα γραφεία της τεχνικής εταιρείας, όπου σημειώθηκε η μαφιόζικη επίθεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό