30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκστασιασμένος ο Πρόεδρος της Σερβίας: «Να κερδίσουμε την πιο δυνατή Team USA»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας είναι έτοιμη να αμφισβητήσει την κυριαρχία των Αμερικανών στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες  που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Οι «Πλάβι» ανακοίνωσαν την προεπιλογή τους από όπου θα προκύψει η τελική δωδεκάδα, ενώ «παρών» δήλωσαν όλα τα αστέρια είτε της Euroleague είτε του NBA, μεταξύ αυτών και ο MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας την αυτοπεποίθηση και την πίστη του για την ομάδα της χώρας του, δηλώνοντας πως είναι έτοιμη να αμφισβητήσει την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών οι οποίες έχουν κάνει… θόρυβο ένεκα των ονομάτων που θα την αποτελούν στην επερχόμενη Ολυμπιάδα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλύτερο παίκτη στον πλανήτη και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες της Εθνικής Σερβίας. Όποια αποτελέσματα κι αν πετύχετε στη Γαλλία, η Σερβία θα είναι μαζί σας.

Θέλω απλώς να σας μεταφέρω ότι η Σερβία ελπίζει να κερδίσετε την ισχυρότερη αμερικανική εθνική ομάδα όλων των εποχών! Ας δείξουμε στον κόσμο ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος είναι ανίκητος. Ζήτω η Σερβία»!

📢 Selektor Pešić odredio spisak kandidata za mušku “A” reprezentaciju 🇷🇸 Srbije na Olimpijskim igrama 🏀

🔗 https://t.co/HAueEswlAQ#TeamSerbia #Paris2024 pic.twitter.com/MYLLmaKutp

— Košarkaški savez SRB (@KSSrbije) June 10, 2024

Η προεπιλογή της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες:Βασίλιε Μίσιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νίκολα Γιόβιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ντούσαν Ρίστιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Ντέγιαν Νταβίντοβατς και Ούρος Πλάβσιτς

Υπενθυμίζεται η προεπιλογή των Ηνωμένων Πολιτειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες:Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Τζοέλ Εμπίιντ, Άντονι Ντέιβις, Ντέβιν Μπούκερ, Άντονι Έντουαρτς, Τζέισον Τέιτουμ, Τζρου Χόλιντεϊ, Μπαμ Αντεμπάγιο, Καουάι Λέοναρντ και Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό