20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκπτώσεις και προσφορές σε τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις για όλους τους πελάτες της με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Coupons προσφέρει η ΔΕΗ, εξασφαλίζοντας ειδικά για αυτούς προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από συνεργασίες της με κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο ΔΕΗ myRewards Coupons είναι αποτέλεσμα της νέας πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της, που έχει τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο.

Στην ενότητα ΔΕΗ myRewards στο νέο myΔΕΗ, οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να βρουν δωρεάν και να αποκτήσουν κουπόνια για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Η εξαργύρωση των κουπονιών ΔΕΗ myRewards Coupons μπορεί να γίνει είτε στα online, είτε στα φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών με τη χρήση του κωδικού που λαμβάνεται μέσω viber, sms ή email.

Στο ΔΕΗ myRewards Coupons προστίθενται συνεχώς νέες αποκλειστικές προσφορές μέσα από καινούριες συνεργασίες που καλύπτουν ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών, καθώς και εποχιακές προσφορές. Η ΔΕΗ θα ενισχύει συνεχώς τα προγράμματα επιβράβευσης και την ενότητα ΔΕΗ myRewards, προσφέροντας, όπως αναφέρει, ακόμα περισσότερη αξία στους πελάτες της.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΔΕΗ myRewards Coupons στο myΔΕΗ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό