24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκπληκτικό βίντεο του ΠΑΟΚ με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να προσπαθεί να κλέψει το πρωτάθλημα []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ονειρικό ήταν το φινάλε της Super League 1 για τον ΠΑΟΚ, όπου πήγε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές, πολλοί είχαν στην απ’ έξω τον «δικέφαλο του βορρά» για το κόλπο της κατάκτησης του τίτλου. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνοντας το 4/4 στο τέλος, κατέκτησαν το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του μισητού της αντιπάλου, Άρη.

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερα πρωταθλήματα, ξεπέρασε τον συμπολίτη του και δείχνει περίτρανα ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μία από τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι φίλοι της ομάδας πανηγύρισαν έξαλλα αυτό το επίτευγμα και σίγουρα περιμένουν και άλλες τέτοιες στιγμές τα επόμενα χρόνια.

Η αγάπη του Σκιαδαρέση και το τρομερό βίντεο του ΠΑΟΚ

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δεν έχει κρυφτεί για το ποια είναι η μεγάλη του αγάπη και ο κόσμος ξέρει ότι είναι πιστός οπαδός του ΠΑΟΚ. Ο γνωστός ηθοποιός έβγαλε φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλητή πριν λίγο καιρό και τώρα πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ το οποίο είναι… όλα τα λεφτά.

Στο βίντεο φαίνεται πως προσπαθεί να φύγει από τα γραφεία του ΠΑΟΚ, έχοντας κλέψει το πρωτάθλημα, όμως μία κοπέλα μέσα από το κτήριο τον προλαβαίνει και του αρπάζει μετά από λίγη προσπάθεια του βαρύτιμο τρόπαιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό