18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκπληκτική νίκη του Verstappen σε έναν αγώνα θρίλερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μάχη για γερά νεύρα εξελίχθηκε το Γαλλικό Γκραν Πρι, με την Red Bull και την τακτική της να υπερισχύει έναντι της Mercedes. Ο Verstappen τελικά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, σε μία συναρπαστική μάχη στους τελευταίους γύρους, δείχνοντας ότι η Red Bull είναι πλέον το φαβορί για τον φετινό τίτλο, παίρνοντας νίκη σε έναν αγώνα που ταίριαζε στην Μercedes.
O Verstappen έκανε ένα λάθος στην πρώτη κιόλας στροφή, όμως τελικά η στρατηγική της Red Bull να τον τραβήξει νωρίς μέσα για δεύτερη αλλαγή ελαστικών απέδωσε καρπούς και τελικά τον έφερε στην πρώτη θέση και μαζί και στην κορυφή του πρωταθλήματος με μεγάλη διαφορά από τον Hamilton.
Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Hamilton, ο οποίος προσπάθησε για το ακατόρθωτο, όμως τελικά υπέκυψε στην στρατηγική της Red Bull, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθειά του πρωταθλητή στους τελευταίους γύρους. Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε ιδανικά τον αγώνα για την Red Bull ο Perez, ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Bottas.
Eξαιρετική εμφάνιση για τις δύο McLaren στην 5η και 6η θέση, με Norris και Ricciardo που φέρνουν την ομάδα και αρκετά ψηλά στην βαθμολογία. Ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Gasly με AlphaTauri, Alonso με Alpine, Vettel με Aston Martin και Stroll με την άλλη Aston Martin. Απογοητευτική η απόδοση των δύο Ferrari που βλέπουν πια την πλάτη των McLaren καθώς δεν μπήκαν σήμερα στην βαθμολογούμενη δεκάδα. 
 
 
 
 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό