23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Εκπλήξεις» στην ενδεκάδα για Ολλανδία – Με τους παίκτες που… δεν χάνει παρατάσσεται η Αγγλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ολλανδία αναμετριέται με την Αγγλία για μία «μονομαχία» που όποιος την νικήσει, θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 (22:00, ΕΡΤ1). Με… αρκετές εκπλήξεις θα παρατάξει την ομάδα του ο Ρόναλντ Κούμαν, ενώ ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, επέλεξε να κρατήσει την ίδια ενδεκάδα για άλλο ένα ματς. Όποιος επικρατήσει σε αυτόν τον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Ο Φερμπρούγκεν θα είναι κάτω από την εστία των «οράνιε» με τον Ντούμφρις, τον Φαν Ντάικ, τον Ντε Φράι και τον Άκε να είναι η αμυντική τετράδα. Στον νευραλγικό χώρο του κέντρου οι Σούτεν, Σίμονς και Ρέιντερς επιλέχθηκαν για αυτόν τον σημαντικό αγώνα, ενώ η επιθετική τριάδα, αποτελείται από τον Χάκπο, τον Ντεπάι και τον Μάλεν για την Ολλανδία.  

Ο Σάουθγκεϊτ επέλεξε τα ίδια «πρόσωπα» στην ενδεκάδα, όπως και στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία. Ο Πίκφορντ παραμένει αναντικατάστατος στα γκολπόστ. Σε σχηματισμό 3-4-2-1, η αμυντικά τριάδα θα είναι ο Γουόκερ, ο Γκέχι και ο Στόουνς. Στα «άκρα», οι Σάκα και Τρίπιερ θα πλαισιώνουν τους Μέινου και Ράις. Πίσω από τον Κέιν που θα είναι ο μοναδικός επιθετικός για την Αγγλία, επιλέχθηκαν ο Μπέλινγκχαμ με τον Φόουντεν. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Φερμπρούγκεν, Ντούμφρις, Φαν Ντάικ, Ντε Φράι, Άκε, Σούτεν, Σίμονς, Ρέιντερς, Χάκπο, Μάλεν, Ντεπάι. Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκέχι, Τρίπιερ, Μπέλινγκχαμ, Ράις, Μέινου Σάκα, Φόουντεν, Κέιν. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό