21.9 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Εκπαίδευση και επανακατάρτιση στις προτεραιότητες των διαμεταφορέων

Ειδήσεις Ελλάδα

Με σκοπό την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και την επανακατάρτιση των στελεχών των διαμεταφορικών εταιριών σειρά επαφών που θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, είχε η διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L).

Συγκεκριμένα, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, συνάντηση με εκπροσώπους των εταιριών – μελών του ΣΥΝΔΔΕ&L αλλά και εκπροσώπους από άλλες εταιρίες του κλάδου (μη μέλη). Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η δια ζώσης επικοινωνία και η προσωπική επαφή με τα στελέχη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Βόρεια Ελλάδα, στα πλαίσια σύσφιξης περαιτέρω των σχέσεων του Συνδέσμου με τις εταιρίες-μέλη του, αλλά και με εταιρίες που ενδιαφέρονται να καταστούν μέλη του.

Μετά από μία σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, έγινε εκτενής αναφορά για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν σε πρωτογενή εκπαίδευση και σε επανακατάρτιση, εργαζομένων του κλάδου, για την υλοποίηση των οποίων ενεργό ρόλο έχει αναλάβει ο ΣΥΝΔΔΕ&L.

Στην εκδήλωση επίσης, παρευρέθηκε η κα. Ειρήνη Τσέργα -EU Projects Coordinator – Treasury & IR του ΟΛΘ Α.Ε. όπου ανέπτυξε το πρόγραμμα POSEIDON, στο οποίο μετέχει ο Οργανισμός και έχει ζητηθεί και η συμμετοχή του ΣΥΝΔΔΕ&L, ως συμβουλευτικού φορέα.

Ακολούθησε δημιουργικός και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν στην καθημερινή επιχειρησιακή λειτουργία των εταιριών του κλάδου, με την διαπίστωση από όλους πως αυτού του είδους οι συναντήσεις εργασίας πρέπει να επαναλαμβάνονται πιο συχνά στην Θεσσαλονίκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό