19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εκουαδόρ για φίλημα, 1-1 με την Ολλανδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ολλανδία είχε το όνομα αλλά το Εκουαδόρ την χάρη στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα από την Λατινική Αμερική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους ”οράνιε” και αν δεν ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική από την Σενεγάλη, θα περάσει στους 16 της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Ολλανδία, μιας και ο Κόντι Γκάκπο με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 5′. Από το τέταρτο και έπειτα το Εκουαδόρ ήταν ανώτερο, απείλησε με τον Βαλένσια και είδε να του ακυρώνεται γκολ του Εστουπινιάν στη τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο δεν τα παράτησε και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ισοφάρισε. Μετά από σουτ του Εστουπινιάν και απόκρουση του Νόπερτ, ο Βαλένσια πήρε το ”ριμπάουντ” και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πλάτα στο 59′ σημάδεψε το δοκάρι, το Εκουαδόρ συνέχισε να πιέζει αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Η βαθμολογία: Ολλανδία 4, Εκουαδόρ 4, Σενεγάλη 3, Κατάρ 0.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό