18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εκμεκτσίογλου: Ο σκληρός πατέρας της, ο αρραβώνας- απόδραση και τα 50 λευκά τριαντάφυλλα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τα χρόνια που ήταν έφηβη, αλλά και μετέπειτα όταν παντρεύτηκε και έφυγε από το πατρικό της σπίτι.

Την έχουμε γνωρίσει μέσα από την δουλειά της, μιας και συνταγές της έχουν πάντα κάτι το ιδιαίτερο, μιας και έχουν άρωμα από την πόλη και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τις δοκιμάζουμε πολύ συχνά.

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Ιανουαρίου στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλους και για όλα. Η διάσημη σεφ έκανε λόγο για την εποχή της εφηβείας της, που ο πατέρας της ήταν πολύ σκληρός απέναντί της και δεν την άφηνε καν να βγει από το σπίτι. Μόλις ήρθε η στιγμή για τον αρραβώνα της, εκείνη το είδε σαν μια απόδραση, για να ξεφύγει από την πίεση που είχε ζήσει, ενώ παράλληλα έκανε και μια εξομολόγηση για έναν θαυμαστή της, ο οποίος επί μήνες της έστελνε 50 λευκά τριαντάφυλλα…

«Μέχρι να παντρευτώ, έπρεπε να πάρω άδεια από τον πατέρα μου για να κάνω ακόμη και ένα βήμα. Είχα πολύ σκληρό πατέρα. Δε θυμάμαι να είχα δει τη δύση του ηλίου, μέχρι που παντρεύτηκα. Όλα τα παιδιά έπαιζαν στα Πριγκιπόνησα στους δρόμους κι εγώ ήμουν μέσα» παραδέχεται η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

«Ήταν τόσο αυστηρός, γιατί ο ίδιος ήταν πολύ ζωηρός άντρας με πολλές ιστορίες και ήθελε να με έχει κλεισμένη. Γενικά τα κορίτσια στην Κωνσταντινούπολη ήταν πολύ σφιγμένα. Θέλαμε να παντρευτούμε για να φύγουμε από το δύσκολο πατρικό καθεστώς» προσθέτει.

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου θυμάται το προξενιό που της επιφύλλασσε η μητέρα της και εξομολογείται πως και για την ίδια ο αρραβώνας της λειτούργησε ως μία απόδραση.

«Δεν σκέφτηκα στιγμή να πω όχι, γιατί ήθελα να πάω σινεμά, ντισκοτέκ, ήθελα να ταξιδέψω. Την ημέρα του αρραβώνα μου λέει: τι θέλεις να κάνουμε; Και του λέω: να πάμε σινεμά. Σήμερα τα θυμάμαι με πολλή αγάπη, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα», δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Στην Κωνσταντινούπολη έρχονταν κάθε μέρα στο σπίτι 50 άσπρα τριαντάφυλλα για περίπου 3 μήνες μπορώ να πω. Φανταζόμουν ότι είναι από τον γιο της φίλης της μαμάς μου, ο οποίος είδε μία φωτογραφία μου και του άρεσα πολύ. Ωραίο ήταν αυτό, μακάρι να συνεχιζόταν και μετά τον γάμο» παραδέχεται η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Δείτε το βίντεο στην κορυφή της σελίδας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό