22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ: Κατατέθηκαν οι υπογραφές – Η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ για κάθε υποψήφιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν στην ΕΔΕΚΑΠ, αρμόδια Επιτροπή για τις διαδικασίες εκλογής νέας ηγεσίας του κόμματος, τις υπογραφές που απαιτούνται. Όπως έγινε γνωστό κατέθεσαν οι έξι υποψήφιοι, πλην του Γιάννη Κανελλάκη, ο οποίος το μεσημέρι έστειλε επιστολή με την οποία επιβεβαιώνει ότι θέτει υποψηφιότητα. Η ΕΔΕΚΑΠ θα ανακηρύξει τους τελικούς υποψηφίους τις προσεχείς ημέρες. Μέχρι τότε αναμένεται να έχει βρεθεί φόρμουλα να ξεπεραστεί το κώλυμα που φέρεται να έχει η υποψηφιότητα του κ. Δούκα.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ):

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα και ώρα 21:00 μμ, η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής της 6ης Οκτωβρίου 2024.

Την αίτηση υποψηφιότητάς τους συνοδευόμενη από υπογραφές μελών κατέθεσαν οι:

Ανδρουλάκης Νίκος: 171 υπογραφές μελών ΚΠΕ και 24.810 υπογραφές μελών.Γερουλάνος Παύλος: 7.962 υπογραφές μελώνΓιαννακοπούλου Νάντια: 8.286 υπογραφές μελώνΔιαμαντοπούλου Άννα: 7.000 υπογραφές μελώνΔούκας Χάρης: 100 υπογραφές μελών ΚΠΕΚατρίνης Μιχάλης: 14.001 υπογραφές μελών

Η κατάθεση των συνολικά άνω των 62.000 υπογραφών προμηνύει τη μαζική συμμετοχή στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία, που θα ενισχύσει τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην πολιτική ζωή του τόπου.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) άμεσα θα προχωρήσει στον έλεγχο των υπογραφών και στην ανακήρυξη των υποψηφίων τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό