28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Εκλογές ΣΥ.ΡΙΖ.Α: Δίας εναντίον Πλούτωνα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταρχάς να διευκρινίσω πως οποιεσδήποτε απόψεις εκφράζω, δεν υποκινούνται από προσωπικές προτιμήσεις

Η εκτίμηση που κάνω βασίζεται σε καθαρά αστρολογικά κριτήρια για τα οποία διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις, εξαιτίας του ότι είναι ελλιπή τα στοιχεία των υποψηφίων. Και επειδή όλοι μας… έχετε ελαττώματα, θα προτιμήσω να αναφερθώ μόνο σε ό,τι θεωρώ θετικό στην προσωπικότητα των υποψηφίων.

Σημαντικός παράγοντας σε αυτές τις εκλογές είναι το τετράγωνο της «ειδικής» επί των πολιτικών εξελίξεων, Δήμητρας από τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, με τον Πλούτωνα στις αντίστοιχες του Αιγόκερω, που πραγματοποιείται στις 11 Σεπτεμβρίου. Να σημειώσω εδώ για αυτούς που είναι πιο… ψαγμένοι αστρολογικά, πως στις αντίστοιχες του Καρκίνου ξεκίνησε ο συνοδικός κύκλος Ήλιου-Δήμητρας τον Ιούλιο του 2022, με τα δύο σώματα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Άρα τώρα έχουμε ενεργοποίηση αυτού του κύκλου! Ο Πλούτωνας εκφράζει τη ριζική αλλαγή, δηλαδή κάτι που πεθαίνει οριστικά για να γεννηθεί κάτι εντελώς καινούριο. Κατά κάποιο τρόπο είναι με το μέρος των ισχυρών. Εκφράζει, επίσης, το μεγάλο κεφάλαιο, αλλά και τη διαπλοκή, χωρίς να συνδέονται απαραιτήτως τα δύο τελευταία. Στην αστρική του εκδοχή βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω που η ενεργοποίησή τους δημιουργεί πάντοτε σημαντικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα! Αυτό ανάμεσα σε άλλα που θα αναλύσω παρακάτω, σημαίνει πως είναι πιθανές πολλές διεργασίες και αντιπαραθέσεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μετά τις εκλογές. Μπορεί δηλαδή να προκύψει κάποια διάσπαση, διαγραφές, αποχωρήσεις στελεχών ή κάτι παρόμοιο.

Καταρχάς, όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι έχουν στους αστρολογικούς τους χάρτες ισχυρά σημεία επαφής με τον χάρτη της Ελλάδας, κάτι που είναι αναμενόμενο, αφού στην πλειοψηφία τους έχουν βρεθεί σε σημαντικές θέσεις στην πολιτική ζωή της χώρας. Μένει να δούμε λοιπόν ποιος μπορεί να είναι ισχυρότερος αστρολογικά από γενέθλιο χάρτη, αλλά και από τις αστρολογικές συγκυρίες στο διάστημα των εκλογών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό