25.8 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Χάρης Δούκας – «Δίνουμε ελπίδα στη χώρα, σήμερα ψηφίζουμε για την αλλαγή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, καθώς και αρκετά… πρωινός ο Χάρης Δούκας εμφανίστηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων λίγα λεπτά μετά τις 09.00 προκειμένου να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος χαιρέτισε τους πάντες στην αίθουσα και στη συνέχεια αποσύρθηκε πίσω από το παραβάν προκειμένου να ψηφίσει, ενώ ολοκληρώνοντας τη διαδικασία, κάλεσε τους ψηφοφόρους να μετάσχουν στις εκλογές και έστειλε μήνυμα αλλαγής για την επόμενη ημέρα του Κινήματος. 

«Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας και σήμερα έχουμε μία ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία. Αρκεί να το κάνουμε όλοι μαζί, για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, ανοιχτό, νικηφόρο. Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ, δίνουμε ελπίδα στη χώρα. Σήμερα ψηφίζουμε για την αλλαγή», ανέφερε ο Χάρης Δούκας. 

Στο μεταξύ, ο Χάρης Δούκας, μιλώντας στον ANT1, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανατροπή στον Β’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ: «Πιστεύω βαθιά ότι το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ανατρέπεται. Οι κάλπες είναι άδειες και είναι νομίζω πολύ ισχυρό, το μήνυμα της αλλαγής. 28%-21%. Μπορούμε να πετύχουμε τη μεγάλη ανατροπή και δουλεύουμε για αυτό. Θέλω να έρθουν και οι 300.000 ψηφοφόροι, για αυτό και πίεζα πάρα πολύ για το ντιμπέιτ, για να κρατήσουμε υψηλό το ενδιαφέρον, να μπορέσουμε να έχουμε πάρα πολύ κόσμο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό