22.3 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος – «Ξεκινάμε την πορεία νίκης για τις επόμενες εκλογές»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής (13/10) ο Παύλος Γερουλάνος. 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που έχασε στο… νήμα από τον Χάρη Δούκα την είσοδο στον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου, κάλεσε τα μέλη του Κινήματος να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και αυτή την Κυριακή.

«Ολοκληρώνεται μια εξαιρετικά σημαντική εσωκομματική διαδικασία, η οποία εξελίχθηκε εξαιρετικά ομαλά και συντεταγμένα», σχολίασε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ψήφου του ο Παύλος Γερουλάνος και συνέχισε: «Καλώ όλους τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και σήμερα να έρθουν να ψηφίσουν για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και να έχουμε το αποτέλεσμα το βράδυ, που θα είναι -όπως και της προηγούμενης εβδομάδας- απόλυτα σεβαστό».

Ο Παύλος Γερουλάνος εξάλλου επεσήμανε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πως πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η πορεία του ΠΑΣΟΚ προς την ανάληψη της εξουσίας: «Δεν έχουμε χρόνο την επόμενη ημέρα. Αύριο ξεκινάει μια καινούργια μέρα. Όποιος κι αν κερδίσει, αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά της αντιπολίτευσης προς τη Νέα Δημοκρατία και τη συντεταγμένη πορεία για να νικήσουμε τις επόμενες εκλογές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό