26.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Με την κόρη της στην κάλπη η Νάντια Γιαννακοπούλου: «Θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία μαζί με την κόρη της ψήφισαν σε εκλογικό τμήμα του Περιστερίου, στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς, όπως τόνισε, για πρώτη φορά συμμετείχε στην ψηφοφορία και η μεγάλη της κόρη, η οποία μόλις συμπλήρωσε το 16ο έτος της ηλικίας της.

Στις σύντομες δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, ανέφερε: «Χιλιάδες πολίτες καλούνται σήμερα, μετά από 3 μήνες μιας διαδικασίας διαλόγου και γιορτής της δημοκρατίας, να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και το βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για μια νέα δυναμική πορεία, μια νέα δυναμική αρχή προκειμένου η χώρα να έχει στις 14 του μήνα ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, και στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να είναι κυβέρνησης. Βλέπω πάρα πολύ κόσμο κι αυτό με χαροποιεί. Πιστεύω ότι σήμερα θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία. Θέλω να καλέσω όλες και όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας να συμμετέχουν μαζικά, να σπάσουν τους μηχανισμούς, να γυρίσουν την πλάτη στα συστήματα, να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους προκειμένου να δώσουν μια ηχηρή απάντηση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Ελπίδα και προοπτική για τη χώρα απέναντι στους αδιέξοδους μονόδρομους του κ. Μητσοτάκη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό