26.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκκίνηση για το Greece Rally 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αγωνιζόμενοι ξεκίνησαν με τον Πρόλογο, διασχίζοντας τα εκπληκτικά τοπία γύρω από τη Λίμνη Παμβώτιδα και το Όρος Μιτσικέλι, περνώντας από γραφικές περιοχές όπως η Κρυόβρυση, ο Ανθρακίτης, η Καρυά και οι Λογγάδες.Μετά τον Πρόλογο, η ένταση κορυφώθηκε με την εντυπωσιακή τελετή εκκίνησης, όπου ένα ενθουσιώδες πλήθος χειροκροτούσε τους διεθνείς αγωνιζόμενους καθώς προετοιμάζονταν για τις επόμενες ειδικές διαδρομές. Πρώτος και γρηγορότερος ήταν ο #1 Roberto Barbieri (ITA) , δεύτερος ήταν ο #34 Anton Tyll (GER) και τρίτος ήταν ο #302 Michael Gangl (GER).

Φωτογραφία: Matteo & Lorenzo Longobardi

Φέτος παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση στη συμμετοχή οχημάτων Side-by-Side (SSV), προσθέτοντας ακόμη περισσότερη δράση καθώς αυτά τα οχήματα αντιμετώπισαν το δύσκολο και απαιτητικό τερέν με δεξιοτεχνία. Ήταν μια απίστευτη αρχή για μια πραγματικά παγκόσμια αγωνιστική περιπέτεια στα Ιωάννινα.

Το Greece Rally είναι μία πολύ γνωστή διοργάνωση rally raid που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και προσελκύει συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Είναι ένα off-road ράλι cross country που καλύπτει απόσταση άνω των 1.600 km και διαρκεί 7 ημέρες. Η διαδρομή αγώνων αποτελείται από διάφορα εδάφη, συμπεριλαμβανομένων χωματόδρομων, βραχωδών μονοπατιών, διασταυρώσεων ποταμών και ορεινών περασμάτων, γεγονός που το καθιστά ένα προκλητικό και συναρπαστικό γεγονός για τους συμμετέχοντες.

Φωτογραφία: Matteo & Lorenzo Longobardi

Το φετινό ράλι διεξάγεται στα Ιωάννινα , με μία μονοήμερη μαραθώνια ειδική διαδρομή που περνά στα Μετέωρα και την Καστοριά. Η διαδρομή μεταφέρει τους συμμετέχοντες μέσα από τη γραφική ελληνική ύπαιθρο, περνώντας από πολλά γραφικά χωριά και ιστορικές τοποθεσίες. Ο αγώνας περιλαμβάνει επίσης roadbook πλοήγηση σε μερικά από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά εδάφη, καθιστώντας τον ένα πραγματικό τεστ δεξιοτήτων και αντοχής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό