35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Εκκένωση κατάληψης σε κτήριο του δήμου Αθηναίων στον λόφο Στρέφη (φωτογραφίες)

Ειδήσεις Ελλάδα

Την εφαρμογή ειδικών επιχειρησιακών δράσεων με σκοπό την εκκένωση κατειλημμένων δημόσιων χώρων και την απόδοσή τους στους υπεύθυνους συνεχίζει, όπως αναφέρει, η Ελληνική Αστυνομία, με στόχο την αντιμετώπιση εστιών παραβατικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, πρωινές ώρες σήμερα, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης κτηρίου του δήμου Αθηναίων στον λόφο Στρέφη.

ΕΛ.ΑΣ.

Στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. και ΔΡΑΣΗ.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 2 κράνη και πανό, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις, καθώς και το ποσό των 174,35 ευρώ, που θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

ΕΛ.ΑΣ. ΕΛ.ΑΣ. ΕΛ.ΑΣ. ΕΛ.ΑΣ. ΕΛ.ΑΣ.

Ο χώρος αποδόθηκε σε υπάλληλο του δήμου, ενώ το συλλεχθέν προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δυναμική επιστροφή του Δήμου Αθηναίων στον Λόφο του Στρέφη

Οι υπηρεσίες του Δήμου επιστρέφουν για να καθαρίσουν, αποκαταστήσουν τις ζημιές και να σχεδιάσουν νέες δενδροφυτεύσεις. «Καθαρίζουμε τις βανδαλισμένες με μουτζούρες επιφάνειες, απομακρύνουμε μπάζα κι άλλα υλικά, βάφουμε παγκάκια και κολόνες, περιποιούμαστε το θεατράκι!Ένας χώρος πρασίνου που αξίζει να επιστραφεί φρέσκος και ανανεωμένος στους κατοίκους της περιοχής», αναφέρεται στα social media του Δήμου, στα οποία ανέβηκε και σχετικό βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό