19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Εκεί πρέπει να στοχεύσει η Ελλάδα: Η Εθνική Αγγλίας ετοιμάζει… αλχημεία στα αριστερά της άμυνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσει στον 3ο όμιλο της League Β του UEFA Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» (10/10, 21:45) και θα έχει μία άκρως σημαντική απουσία, αυτή του Φώτη Ιωαννίδη.

Προβλήματα, ωστόσο, υπάρχουν και στην Εθνική Αγγλίας, με τον Λι Κάρσλεϊ να έχει προαναγγείλει πως θα κάνει… πειράματα στην αρχική του 11άδα. Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κόουλ Πάλμερ στο αριστερό άκρο της άμυνας!

«Ξέρουμε πως αν παίξουμε με έναν δεξιοπόδαρο ποδοσφαιριστή εκεί, θα χρειαστεί να κάνουμε τελείως διαφορετικά το build up μας. Θα πρέπει να είμαστε δημιουργικοί με έναν άλλον τρόπο», τόνισε ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, σε ερώτηση για το εάν μπορεί ο Πάλμερ να παίξει ως αριστερό μπακ. Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι είναι εξαιρετικά φορμαρισμένος, αλλά οι επιλογές του Κάρσλεϊ είναι περιορισμένες.

Ποιους έχει στα «χέρια» του ο Κάρσλεϊ για αριστερό μπακ

Ο Λι Κάρσλεϊ έχει μερικές άλλες δυνατότητες, με το πρόβλημα, πάντως, να πηγάζει από τον τραυματισμό του Λουκ Σο. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ανέτοιμος και στο περασμένο EURO κι έχασε μεγάλο κομμάτι της διοργάνωσης. Ο μοναδικός άλλος αριστεροπόδαρος που υπάρχει στην άμυνα είναι ο Λέβι Κόλγουιλ, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ.

Ο νεαρός αμυντικός της Τσέλσι ενδέχεται να καταλήξει να παίξει εκεί, αλλιώς διαφορετικά ο Κόουλ Πάλμερ θα αποτελεί τη μοναδική άλλη επιλογή του Κάρσλεϊ. Ο Κάρσλεϊ αναφέρθηκε και στον Μπουκάγιο Σάκα – που είναι επίσης αριστεροπόδαρος – οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο για να δούμε σε τι απόφαση θα καταλήξει. Παράλληλα, η Αγγλία ενδέχεται να έχει ελλείψεις και στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Χάρι Κέιν θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση απέναντι στην Εθνική Ελλάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό