31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι για το σκάνδαλο της διαρροής emails αποδήμων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αιχμηρό σχόλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για δηλώσεις της Ελίζας Βόζεμπεργκ για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι, λέει η παροιμία και η ΝΔ φαίνεται ότι, μόλις κοπάσει η οργή για το σκάνδαλο της διαρροής emails αποδήμων, σκοπεύει να μας βάλει να ζητήσουμε και συγγνώμη από τους πρωταγωνιστές του» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει, ότι «σύμφωνα με την ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφια της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, η βασική υπεύθυνη του σκανδάλου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, θα έπρεπε να είναι κανονικά υποψήφια. Διότι είναι “εξαιρετική ευρωβουλευτής”. Και η παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πολιτών είναι απλά “παρατυπία” ή “αστοχία”, σύμφωνα με το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ».

«Στο κόμμα του Predator και της συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη δεν ορρωδούν προ ουδενός: δεν αρκεί ούτε η επιβολή προστίμου από την Aρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ώστε να απολογηθούν για το γεγονός ότι τα προσωπικά δεδομένα των εκλογέων έγιναν “μπαλάκι” επί μήνες μεταξύ ΥΠΕΣ, ΝΔ και της παρολίγον υποψήφιας ευρωβουλεύτριας» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Με την αλαζονεία του “41%”, μπορεί σε λίγο να απονείμουν στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κάποιο βραβείο… “Διαφάνειας” και να της επιστρέψουν και το πρόστιμο. Πάλι καλά που ο κ. Μητσοτάκης δεν προλαβαίνει να ικανοποιήσει το αίτημα της κυρίας Βόζεμπεργκ και να την επαναφέρει στο ψηφοδέλτιο για να αποκατασταθεί πλήρως η “αδικία” σε βάρος της».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό