15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκβιασμοί – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Εχω μια ειλικρινή απορία.

Αν ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη για να εκβιάσει το ΠΑΣΟΚ να μην πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν παρακολουθούσε κατευθείαν τον Τσίπρα να εκβιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει ήσυχο τον Μητσοτάκη να κάνει τη δουλειά του;

Απλά πράγματα. Αλλά φυσικά δεν γίνεται να τα σκέφτομαι όλα εγώ.

Εκτός κι αν στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Διότι όσοι χάζεψαν με την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή και τον λαό, όσοι αναπήδησαν στη φοβερή ιδέα για τον εκβιασμό Ανδρουλάκη, όσοι λάτρεψαν το τελεσίγραφο Τσίπρα «σε τρεις εβδομάδες εκλογές» και όσοι χλώμιασαν στην ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαίνει βόλτα στη Βουλή αλλά θα κάνει μούτρα και δεν θα ψηφίζει, έπιασαν το υπονοούμενο.

Μπορεί δηλαδή ο Μητσοτάκης να παρακολουθούσε τον Τσίπρα και τώρα εκβιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τιριτόμπες ώστε η ΝΔ να πάρει αυτοδυναμία.

«Πού το ξέρετε ότι δεν είναι έτσι; Το αποκλείετε;» όπως θα ρωτούσε εύλογα και η Πόπη.

Με άλλα λόγια, η αυτοδυναμία της ΝΔ ενδέχεται να αποδειχτεί «προϊόν εκβιασμού» του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της παρακολούθησης του Τσίπρα.

Από την οποία να αποκαλύφθηκε ότι ο Τσίπρας πηγαίνει κυριλέ τα κορίτσια στην Τσανακλίδου που είναι του έντεχνου και της προόδου. Μετά όμως το ρίχνει έξω με Πάολα και Πάνο Κιάμο.

Το σκέφτεστε αυτό; Σαν να λέμε δηλαδή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαλαλεί «με τη δημοκρατία ή με την εκτροπή» αλλά ο Τσίπρας φλερτάρει με την εκτροπή.

Η αλήθεια πάντως να λέγεται. πανούργος είναι ο Μητσοτάκης. Και πολύ μπαγάσας.

Εχει βάλει τον Τσίπρα να δουλεύει για την αυτοδυναμία. Από την πλευρά του βεβαίως λογικό ακούγεται. Διότι αν περίμενε από κάτι υπουργούς του όχι αυτοδυναμία δεν θα έβλεπε αλλά ούτε τη Μαρία Κορέλλη στην παραλιακή.

Ενώ αντιθέτως ο Τσίπρας δεν έχει πρόβλημα. Αν η ΝΔ δεν πάρει καθαρή αυτοδυναμία θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να μη γυρίσει στη Βουλή ούτε μετά τις εκλογές ώστε να βοηθήσει την κατάσταση.

Σε τελευταία ανάλυση (και χωρίς φυσικά να αμφισβητώ την καλλιτεχνική αξία ή την προοδευτική ιδεολογία της Τάνιας Τσανακλίδου) είμαι βέβαιος ότι στο ζήτημα Πάολας και Κιάμου πολλοί συμπολίτες μας θα συντάσσονταν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν μάλιστα (όπως ακούγεται) έπαιρνε και τον Νίκο Βέρτη αντί για τον Νίκο Μπίστη, εκεί να δεις γλέντια η ριζοσπαστική Αριστερά.

Στο τσεπάκι την έχει την πρωτιά. Κι άσε μετά τον Μητσοτάκη να τραβιέται με τους εκβιασμούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό