26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Εκατομμυριούχος: Η έκρηξη του Αρναούτογλου για τις σπουδές παίκτριας: «Η κατάληξη είναι μπαρίστας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παίκτρια αποκάλυψε στον παρουσιαστή πως έχει τελειώσει τις σπουδές της στο τμήμα Επιστημών Θάλασσας, Ωκεανογραφίας και Θαλάσσιας Τεχνολογίας και έχει κάνει μεταπτυχιακό στις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Όμως όταν είπε στον Γρηγόρη ότι πρόκειται για επάγγελμα που δεν έχει μεγάλη απορρόφηση εδώ στην Ελλάδα, εκείνος αντέδρασε δεδομένου ότι η χώρα μας βρέχεται από θάλασσα.

Αρναούτογλου: «Ο ψυχίατρος μου είπε να βρω τα καλά μου στοιχεία – Δεν έβρισκα τίποτα»

Μάλιστα αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής γεμάτος ένταση: «Όταν κάποιος τελειώσει και πάρει το πτυχίο, που τον πάνε εδώ στην Ελλάδα;» και όταν έλαβε από την παίκτρια την απάντηση ότι δεν υπάρχει η ανάλογη ανάπτυξη στη χώρα μας για να μπορούν και αυτοί οι επιστήμονες να εργαστούν πάνω στο αντικείμενό τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε σχεδόν εκνευρισμένος: «Άρα, η κατάληξη είναι μπαρίστας. Πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια στα νέα παιδιά γιατί βλέπουν άλλα παιδιά με πτυχία και τόσο διαβασμένα. Δεν πρέπει να μας πούνε πως να απορροφηθεί και για ποιον λόγο κάποιος να το σπουδάσει; Εκτός του ότι είναι πολύ τιμητικό για τον εαυτό σου, αλλά αν έχεις στο μυαλό σου ότι κάπου θα δουλέψεις, μην είσαι αιθεροβάμων και να ξέρεις την αλήθεια».

Και κατέληξε: «Μια Ελλάδα, που έχει τόση θάλασσα, θα έπρεπε όλους εσάς που ασχολείστε με τα νερά να σας απορροφά αμέσως και να έχετε δουλειά».

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό