29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Εισιτήρια τέλος για τον β΄ τελικό Ολυμπιακός-Μακάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αποδείχθηκε μικρό για να στεγάσει το πάθος και τη δίψα των οπαδών της πειραϊκής ομάδας για τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο του ανδρικού τμήματος, που εκτός μεγάλου απροόπτου είναι τυπική διαδικασία μετά το ξάστερο «ερυθρόλευκο» 3-0 στο Ισραήλ.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση! Σας περιμένουμε την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον τελικό του CEV Challenge Cup», αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

«Σε περίπτωση που ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές που θα προκύψουν από τα εισιτήρια τα οποία δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι αλλά και από τις χορηγικές υποχρεώσεις του Συλλόγου, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσής τους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό