26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Εισβολή οπαδών και ξύλο στο γήπεδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Εικόνες χάους στην Βουλγαρία με την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι ξεκίνησαν μια άγρια συμπλοκή που διήρκησε αρκετά λεπτά. Συγκεκριμένα στον αγώνα  ΤΣΣΚΑ Σόφιας – ΤΣΣΚΑ 1948, και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 1-0, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στην αναμέτρηση γεγονός που εκνεύρισε τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Έπειτα από το 2-0 ακολούθησαν εικόνες απόλυτου χάους. Οι οπαδοί εκατέρωθεν των ομάδων μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν να παίζουν ξύλο μεταξύ τους, με το σχετικό βίντεο να κάνει το γύρω του διαδικτύου και να προκαλεί τρόμο.

Φυσικά την αρχή έκαναν οι φίλοι των γηπεδούχων αλλά στην συνέχεια, μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και οι φιλοξενούμενοι οπαδοί με την κατάσταση να  εκρήγνυται.  Όταν αντίκρυσαν το θέαμα οι οπαδοί των δύο ομάδων έντρομοι έτρεξαν προς τα αποδυτήρια με τις αστυνομικές δυνάμεις της Βουλγαρίας να αναλαμβάνουν δράση.

Οι εικόνες που ξετυλίχθηκαν ήταν απίστευτες. Οι κάμεραμαν προσπαθούσαν να φύγουν από το κέντρο όπου γινόταν ο καυγάς, οι εξέδρες είχαν αδειάσει και όλος ο κόσμος ήταν εντός γηπέδου. Η αστυνομία έριχνε δακρυγόνα αλλά οι οπαδοί συνέχιζαν τους καυγάδες φορώντας κουκούλες και κασκόλ γύρω από το πρόσωπό τους. Ρίψεις αντικειμένων προς τους αστυνομικούς η οποία απάνταγαν ξανά με δακρυγόνα και μια κατάσταση απόλυτης παράνοιας, στην Βουλγαρία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό