20 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Εικόνες ντοκουμέντα από εγκληματικά λάθη στους δρόμους της Ελλάδας – Τετρακάβαλο και οδήγηση στα «τυφλά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Εικόνες καθημερινής εγκληματικής τρέλας σε δρόμους της χώρας. Παρά τα μέτρα και την αυστηροποίηση των ποινών, οι παραβάσεις του ΚΟΚ είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Οδηγοί αδιαφορούν προκλητικά και θέτουν σε κίνδυνο ζωές, τη δική τους κι πολλές φορές ακόμα και των μικρών παιδιών που μεταφέρουν.

Πλάνα και φωτογραφίες με μια σειρά από τραγικά λάθη και εγκληματικές ασυνειδησίες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που δείχνουν τα στοιχεία, ότι δηλαδή ζούμε σε μια χώρα που κάθε χρόνο χάνει στην άσφαλτο τον πληθυσμό ενός χωριού!

Τετραμελής οικογένεια στον Πειραιά, είχε πάει σε κομμωτήριο και αποφάσισε να φύγει με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μπροστά από τον οδηγό τα δύο παιδιά και πίσω η γυναίκα του. Όλοι δίχως να φορούν κράνος. 

Στη λεωφόρο Κηφισού ένα λεωφορείο κάνει προσπεράσεις και αναπτύσσει ταχύτητα άνω των 100 χλμ. Ξεκίνησε από τη δεξιά λωρίδα, μπήκε με φλας στη μεσαία και έφτασε να τρέχει, όπως προσπάθησε να καταγράψει οδηγός που ακολουθούσε. Στη Νέα Φιλαδέλφεια οδήγηση με παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα σε τάμπλετ.

Στη Θεσσαλονίκη πάντως σύμφωνα με το MEGA, πριν από 10 χρόνια είχε καταγραφεί ακόμα και πεντακάβαλο σε μηχανάκι, με τρία μικρά παιδιά και τους δύο ενήλικες που τα συνόδευαν. Χωρίς κράνος, με το μηχανάκι να κινείται και τους αυτόπτες μάρτυρες να απορούν.

Από τη Θεσσαλονίκη του 2014, ξανά στη Θεσσαλονίκη του 2024. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένα αγοράκι προσπαθεί να ισορροπήσει στις μύτες των ποδιών του ενώ βρίσκεται πίσω από τον οδηγό, ενώ ένας άλλος προσπαθεί να μεταφέρει την κάσα μιας ολόκληρης πόρτας πάνω στη μηχανή του!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό