24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εικόνες από τις έρευνες στο βυθό της λίμνης για την 48χρονη

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών για τον εντοπισμό της 48χρονης μητέρας η οποία αγνοείται για 7η συνεχόμενη μέρα στην Ευρυτανία. 

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή επικεντρώνονται στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία, καθώς στην περιοχή εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και τα παπούτσια της 48χρονης, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκε και σημείωμα της άτυχης μητέρας που άφηνε οδηγίες για το παιδί της στη μητέρα και τον σύζυγό της.

Στις έρευνες του λιμενικού συμμετέχει και drone του ΟΦΚΑΘ που «σκανάρει» το βυθό της λίμνης Κρεμαστών, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρει κανένα ίχνος της 48χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το εν λόγω drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού. Μετά τη σάρωση του βυθού και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας ή κάποιο ρούχο της.

Εικόνες από τον βυθό:

 

Τα σωστικά συνεργεία έψαχναν το προφανές στην περιοχή για τον εντοπισμό της 48χρονης. Σάρωσαν τον βυθό και δεν βρήκαν τίποτα, ενώ διαπίστωσαν πως ο βυθός είναι γενικά καθαρός, ωστόσο σε κάποια – μικρά – σημεία υπάρχουν κορμοί και κλαδιά.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο η 48χρονη να βρίσκεται στη λίμνη, καθώς στη συνέχεια θα στραφούν σε άλλα σημεία γύρω από την περιοχή.

Αρχικά οι αρχές πίστευαν πως η γυναίκα έβαλε βαρίδια στα πόδια της – ακόμα και πέτρες – και έπεσε στη λίμνη. 

Ωστόσο, πλέον, η αστυνομία ερευνά αν η γυναίκα έπεσε όντως στο συγκεκριμένο σημείο και αν η ίδια έγραψε το σημείωμα που βρέθηκε στο όχημά της.

Στην έρευνα έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως δύο μέρες πριν την εξαφάνισή της η 48χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό