22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΘΝΑΡΧΗΣ της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης…

Ειδήσεις Ελλάδα


El_Instrumentista73 – 26/9/2022 16:48

Είναι εύκολο να τον κρίνουμε έξω από τον χορό για τα αγωνιστικά και κάποιες φορές δικαιολογημένα, αλλά τα λάθη είναι για όσους επιχειρούν σε δύσκολους καιρούς. Όμως ο Πρόεδρος έχει δείξει ότι δεν του αρέσει να συνδέεται το ονομα του με λάθη και μπορεί να αλλάζει τις ισορροπίες, όπως έκανε φέτος. Το αγωνιστικό είναι ένα κομμάτι ρέον, καθημερινώς, με πολλές συνιστώσες. Το όραμα του όμως, αυτό που στέκεται ακλόνητο και στις υπηρεσίες της ομάδας, το γήπεδο, το προπονητικό και ολες οι… ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλες υποδομές, το υπηρέτησε αλάνθαστα. Η ΑΕΚ είναι πλέον ένα υπερσύγχρονο κλαμπ παγκόσμιας ακτινοβολίας, εκπέμποντας παντού το ιστορικό μέγεθος του και το ιστορικό μήνυμα του. Η ΑΕΚ στο εξής γιγαντώνεται και τα καλύτερα έρχονται, χάρη σε αυτόν που το πίστεψε και πάλεψε για την ΑΕΚ, την ιδέα της, για εμάς τους υπόλοιπους συνοπαδους του.

Η δύναμη του γηπέδου, τουλάχιστον σε εμάς τους άρρωστους και γνήσιους Αεκτζηδες, είναι τεράστια. Προσωποποιεί όλη την Ιδέα της ΑΕΚ. Μας διεγείρει αυτόματα και ασυναίσθητα. Μας προκαλεί δέος και δάκρυα. Γιατί δεν είναι απλά ένα γήπεδο. Είναι η έκφραση μιας ΙΔΕΑΣ.

Πρόεδρε, εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για όλα αυτά. Χθες που βρέθηκα μετά από καιρό στο έτοιμο στάδιο, ξαφνικά και χωρίς προηγούμενες σκέψεις, δακρυσα και με διαπέρασε αυτή η ΙΔΕΑ.

Σε ευχαριστώ. Να είσαι πάντα καλά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό