21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Εγώ δεν θα πουλήσω τον φίλο μου με την πρώτη ευκαιρία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάλωσε με την συμπαίκτριά του στη ζούγκλα

Τα «καρφιά» του προς την Μαριαλένα Ρουμελιώτη πέταξε ο Νίκος Μπάρτζης λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα του Survivor All Star. Ο αγρότης του reality αναφέρθηκε στις φιλίες με αφορμή το ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο ως υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον οποίο είναι φίλοι.

«Ό,τι είπε χθες ο Κωνσταντίνος στο συμβούλιο, έχει πολλά πατήματα… Κάπως μου φαίνεται ότι σε τόσες ψηφοφορίες ήταν λογικό να ψηφιστεί ο Κωνσταντίνος βάσει αγωνιστικότητας και να λέμε ότι είναι το στήριγμά μου ο Κωνσταντίνος κι ο κάθε Κωνσταντίνος, ότι είναι φίλος και δεν μπορώ να τον ψηφίσω και μετά να βγαίνει σε μία ψηφοφορία… Σαν να έχω βάλει εγώ τον Ασημακόπουλο και την Στέλλα σε μία ζυγαριά και να βάζω πιο επάνω την Στέλλα, που δεν είμαστε κοντά, ούτε έχουμε περάσει τόσα πράγματα και να ψηφίσω τον Γιώργο» ανέφερε αρχικά ο Μπάρτζης στο Survivor All Star.

«Για εμένα η φιλία είναι πολύ ιερή και ξεχωριστή. Όταν κάποιος μου έχει σταθεί, δεν θα τον πουλήσω με την πρώτη ευκαιρία. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό και σε κάθε άνθρωπο αλλάζει αυτό» πρόσθεσε ο Νίκος Μπάρτζης.

 

Τσακώθηκαν στη ζούγκλα ο Κωνσταντίνος και η Μαριαλένα

Τον καυγά του Κωνσταντίνου με τη Μαριαλένα μέσα στη ζούγκλα αποκάλυψαν οι συμπαίκτες τους. «Λένε γιατί δεν με έπιασες να τα συζητήσουμε μόνοι μας και βγαίνεις στο συμβούλιο κι από εδώ κι από εκεί. Μπορεί αν έχουν τόσο καιρό προβλήματα και να μην τα συζητούν μπροστά στις κάμερες για να μην φανεί ότι δεν είναι όλα ωραία και το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Προσπαθούν να τα λύνουν εκτός κάμερας για να μην εκτεθούν. Χθες το βράδυ εκεί που ήμασταν στο δάσος, ήταν πιο πέρα ο Βασάλος κι η Μαριαλένα, δεν υπήρχαν κάμερες μπροστά και φώναζαν έντονα» είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης.

«Μαριαλένα και Βασάλος μεγάλη κοντρούλα γιατί έχω πιάσει εδώ στο δάσος τους δυο τους να τσακώνονται. Άρα, μια τέτοια φιλία βλέπουμε ότι η Μαριαλένα την πετά κατευθείαν στον κάδο ανακύκλωσης. Θέλει η Μαριαλένα να χαράξει μία στρατηγική και να είναι ο Σάκης ο μοναδικός άντρας στην ομάδα και να την πάρει στις πλάτες του. Άρα, θα είναι ο Σάκης κι οι δύο κοπέλες. Τι καλύτερο σενάριο θα υπήρχε;» συμπλήρωσε από την μεριά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό