25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εγκρίθηκε η εξαγορά της από την United Group

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε, άνευ προϋποθέσεων, την εξαγορά της Wind Hellas από την United Group, τον κορυφαίο πάροχο Τηλεπικοινωνιών και Media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Με την εν λόγω απόφαση επιτρέπει στην United Group, που έχει την έδρα της στην Ολλανδία, να προχωρήσει στα τελικά βήματα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2021.

Η United Group πρόκειται να συνενώσει την Wind με την Nova, τον πάροχο σταθερής και συνδρομητικής τηλεόρασης που εξαγόρασε τον Νοέμβριο του 2020, δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο πάροχο που θα κατέχει την δεύτερη θέση στις αγορές της σταθερής και της συνδρομητικής τηλεόρασης. 

Η United Group αναμένει ότι η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό