20.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου αρέσουν οι άνδρες αλλά δεν θα απέκλεια τίποτα και δεν θα με κατέκρινα αν…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ιδιαίτερη περίοδο – όσον αφορά στην ψυχολογία της- διανύει η Εβελίνα Νικόλιζα και θέλησε να την μοιραστεί στα social media. «Είμαι περίεργα. Είναι αυτά τα καλοκαιρινά μπλουζ; Αυτή η θερινή ραστώνη; Είναι τα υπαρξιακά μου; Είναι που έχω πάθει αυτό το «δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη»; Δεν ξέρω αν τα παθαίνετε αλλά εγώ τα παθαίνω και προσπαθώ ήρεμα να μου εξηγήσω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχω αυτήν την πάλη στο μυαλό μου, πήγα και στον ψυχολόγο μου, ψυχοθεραπεύτηκα και συνεχίζω να ψυχοθεραπεύομαι. Θα περάσει… Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι δεν κάνω βίντεο τώρα, γιατί δεν είμαι καλά και θα έκανα και την Κινέζα» εξήγησε η παρουσιάστρια – τραγουδίστρια.

Ερωτηθείσα από follower αν αισθάνεται άνετα με την παρουσίαση, απάντησε: «Σίγουρα αισθάνομαι πιο άνετα στο Youtube γιατί είναι εξ’ ολοκλήρου δικό μου. Στην τηλεόραση δεν θα σε βάλει κάποιος να πεις κάτι, αλλά συζητάς για θέματα που δεν έχεις αποφασίσει εσύ, δεν υπάρχει πάντα χρόνος να πεςι την άποψή σου ή μπορεί να μην προλάβεις να την ολοκληρώσεις. Πάντως έχω νιώσει άνετα και στην τηλεόραση»

Μεταξύ των ερωτήσεων που της έκαναν ήταν και η εξής: «Υποθέτω ότι πλέον σου αρέσουν οι κοπέλες και όχι οι άνδρες, ισχύει;» και εκείνη απάντησε: «όχι,, είναι όπως τα είχατε αφήσει τα πράγματα, μου αρέσουν οι άνδρες αλλά δεν θα απέκλεια τίποτα. Και αν κάποια στιγμή άλλαζαν τα πράγματα και τα έβλεπα αλλιώς πάλι δεν θα με κατέκρινα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό