17.7 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 20-27 Οκτωβρίου 2024: Ανακάλυψε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σένα αυτήν την εβδομάδα! Έτοιμος για εκπλήξεις;

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Αστρολογική Επικαιρότητα > Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 20-27 Οκτωβρίου 2024: Ανακάλυψε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σένα αυτήν την εβδομάδα! Έτοιμος για εκπλήξεις;

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 20-27 Οκτωβρίου 2024: Ανακάλυψε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σένα αυτήν την εβδομάδα! Έτοιμος για εκπλήξεις;

 

Κριός
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονα συναισθήματα και ανάγκη για εξωστρέφεια. Η Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει να εκφράζεις τα συναισθήματά σου πιο έντονα από το συνηθισμένο. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν με αγαπημένα πρόσωπα ή να μοιραστείς συναισθήματα που κρατούσες μέσα σου. Πρόσεξε, όμως, να μην παρασυρθείς σε υπερβολές ή βιαστικές αποφάσεις.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η καλή διάθεση συνεχίζεται, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου. Οι συζητήσεις κυλούν ευχάριστα και μπορεί να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η παρουσία του Δία σε ανάδρομη κίνηση ενισχύει την ανάγκη για αναθεώρηση κάποιων σχεδίων, αλλά παράλληλα σου προσφέρει ευκαιρίες να επανεξετάσεις καταστάσεις με θετική προοπτική. Σήμερα μπορείς να βάλεις τάξη σε εκκρεμότητες.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Τρίτη φέρνει την ενέργεια της όψης τριγώνου Ερμή-Κρόνου, που σε βοηθά να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να κλείσεις ανοιχτά ζητήματα. Ωστόσο, η ένταση αυξάνεται με την όψη τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία σε ωθεί να κάνεις οριστικά ξεκαθαρίσματα. Η μέρα μπορεί να σου φέρει προκλήσεις, αλλά αυτές οι προκλήσεις είναι απαραίτητες για να βάλεις τέλος σε ό,τι σε κρατά πίσω και να προχωρήσεις μπροστά με μεγαλύτερη σιγουριά.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η ενέργεια γίνεται πιο έντονη και βαθιά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείς πιο σοβαρά για τις σχέσεις και τις υποχρεώσεις σου. Η μέρα φέρνει ευκαιρίες να εμβαθύνεις σε ζητήματα που χρειάζονται αναθεώρηση και να βρεις λύσεις που θα σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερη σταθερότητα. Μπορείς να νιώσεις πιο ασφαλής με τις αποφάσεις σου, εφόσον αναλάβεις πλήρως την ευθύνη τους.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η σημερινή ημέρα σε ωθεί να πάρεις τολμηρές πρωτοβουλίες, καθώς ο Άρης και ο Ουρανός συνεργάζονται για να φέρουν καινοτομία και αλλαγές. Αν υπάρχει κάτι που σκέφτεσαι εδώ και καιρό, τώρα είναι η στιγμή να το τολμήσεις. Η ενέργεια της ημέρας σου προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά, ακόμα κι αν χρειαστεί να ρισκάρεις. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι σίγουρος για τις επιλογές σου, χωρίς να βιαστείς.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει αισιοδοξία και ευχάριστες στιγμές. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να απολαύσεις την παρέα των φίλων και των αγαπημένων σου προσώπων, ενώ η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Είναι επίσης μια μέρα που μπορείς να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, καθώς η ευφορία της ημέρας μπορεί να σε κάνει να δώσεις περισσότερα από όσα πρέπει.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η μέρα μπορεί να φέρει αναταραχές, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει απρόσμενες εντάσεις. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο φορτισμένες και να υπάρξουν διαφωνίες, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει συνεννόηση. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα ή συγκρούσεις. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις τις υπερβολές.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με την Σελήνη στην Παρθένο, που φέρνει την ανάγκη να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και να βάλεις τάξη σε εκκρεμότητες. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τις πρακτικές σου υποχρεώσεις, αλλά με λίγη υπομονή μπορείς να βρεις την ισορροπία. Είναι μια καλή μέρα για να κάνεις έναν απολογισμό της εβδομάδας και να οργανώσεις καλύτερα τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Ταύρος
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονα συναισθήματα και η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη σε κάνει πιο εκφραστικό. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με τους γύρω σου, αλλά καλό είναι να το κάνεις με προσοχή ώστε να αποφύγεις υπερβολές. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα θελήσεις να πεις περισσότερα από όσα πρέπει, οπότε προσπάθησε να παραμείνεις ισορροπημένος στις αντιδράσεις σου.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει κινητικότητα και αυξημένη επικοινωνία. Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και ανταλλαγή ιδεών, και μπορείς να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η καλή διάθεση και η αισιοδοξία σου ενισχύονται, και η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα θα σε ανανεώσει. Επίσης, αν υπάρχει κάτι που χρειάζεται συζήτηση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η ενέργεια της ημέρας φέρνει ευκαιρίες για αναθεώρηση και οργάνωση, καθώς ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις σε θέματα που χρειάζονται οριστικά ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να διαχειριστείς την κατάσταση με ψυχραιμία και να μην παρασυρθείς από συναισθηματικές εξάρσεις.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει την προσοχή σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι η στιγμή να εστιάσεις στην ουσία των σχέσεών σου και να δεις τι πραγματικά χρειάζεσαι από τους άλλους. Μπορεί να χρειαστεί να επαναξιολογήσεις κάποιες συνεργασίες ή σχέσεις που δεν λειτουργούν όπως θα ήθελες. Είσαι έτοιμος να πάρεις πιο βαθιές και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Σήμερα, ο Άρης από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιό σου φέρνει την ανάγκη για πρωτοβουλίες και καινοτόμες αποφάσεις. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι τολμηρό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το επιχειρήσεις. Μπορείς να προχωρήσεις μπροστά, αρκεί να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για τις αλλαγές που θα έρθουν. Η μέρα ευνοεί την αποφασιστικότητα και την τόλμη.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αφιερώσεις χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα και να απολαύσεις στιγμές ξεγνοιασιάς. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με δημιουργικά ή καλλιτεχνικά θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μπορείς να βρεις χαρά σε απλές καθημερινές στιγμές, αρκεί να μην αφήσεις τις εξωτερικές πιέσεις να σε αποσυντονίσουν.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η μέρα φέρνει αναταραχές και πιθανές εντάσεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις ότι οι καταστάσεις ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου, και οι αντιδράσεις σου μπορεί να γίνουν πιο έντονες από το συνηθισμένο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις συγκρούσεις με τους γύρω σου.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και να βάλεις τάξη στη ζωή σου. Ωστόσο, τα συναισθήματά σου μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τις πρακτικές ανάγκες της ημέρας, γι’ αυτό φρόντισε να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που χρειάζεσαι και σε αυτά που πρέπει να κάνεις.

Δίδυμοι
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη ανάγκη για επικοινωνία και έκφραση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Αυτό μπορεί να φέρει συναισθηματικές εντάσεις, ειδικά αν νιώθεις ότι οι σχέσεις σου δεν είναι ισορροπημένες. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές στις αντιδράσεις σου και προσπάθησε να διατηρήσεις έναν πιο ήρεμο και διαλλακτικό τόνο στις συζητήσεις σου.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η καλή διάθεση και η κοινωνικότητα συνεχίζονται, με τη Σελήνη στους Διδύμους να ενισχύει την επιθυμία σου να επικοινωνήσεις και να συνδεθείς με τους γύρω σου. Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και ανταλλαγή απόψεων. Νέες ιδέες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, και θα βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια της ημέρας για να προχωρήσεις τις συζητήσεις που χρειάζονται και να εξελίξεις σχέδια.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η όψη τριγώνου Ερμή-Κρόνου σε βοηθά να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να κλείσεις ανοιχτά ζητήματα και να βάλεις τάξη σε εκκρεμότητες. Ωστόσο, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και ίσως χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που δεν είναι εύκολες. Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα, αρκεί να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου με ψυχραιμία.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η προσοχή σου στρέφεται στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και στην υγεία σου. Είναι μια καλή στιγμή να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να φροντίσεις τη φυσική σου κατάσταση. Παράλληλα, η ανάγκη σου να βρεις ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής γίνεται πιο έντονη, και θα πρέπει να βρεις χρόνο για ξεκούραση.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Είναι η στιγμή να τολμήσεις και να δοκιμάσεις νέες προσεγγίσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Η ενέργεια της ημέρας σε ενθαρρύνει να ρισκάρεις με έξυπνες κινήσεις, αλλά φρόντισε να έχεις εξετάσει προσεκτικά τις επιλογές σου πριν δράσεις.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει χαρούμενη διάθεση και ευχάριστες επαφές. Είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι συζητήσεις κυλούν ευχάριστα και η ενέργεια της ημέρας σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Απόλαυσε την κοινωνικότητα και την ανεμελιά που προσφέρει η ημέρα, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η ημέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ειδικά στις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις. Μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σε κάνουν να αντιδράσεις παρορμητικά, αλλά είναι σημαντικό να αποφύγεις τις εντάσεις και να σκεφτείς πριν δράσεις.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη για οργάνωση και τακτοποίηση των υποχρεώσεών σου. Η μέρα σε καλεί να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες που σε απασχολούν. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την ενέργεια της ημέρας για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου με πιο σταθερές βάσεις.

Καρκίνος
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονα συναισθήματα και ίσως μια αίσθηση αβεβαιότητας στις σχέσεις σου. Η Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις, και μπορεί να νιώσεις ότι δεν κατανοείς πλήρως τις επιθυμίες σου ή αυτές των άλλων. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα συνεχίζει με πιο ευχάριστη ενέργεια, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς και να ανταλλάξεις ιδέες με τους γύρω σου. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με πνευματικά και δημιουργικά θέματα που σε ενδιαφέρουν, ενώ οι συζητήσεις μπορούν να φέρουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία σου είναι πιο άνετη και βοηθά στην επίλυση διαφορών.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Τρίτη φέρνει ευκαιρίες για οργανωτική σκέψη και πρακτικές λύσεις, καθώς ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο σου προσφέρει τη σταθερότητα που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς ζητήματα καθημερινότητας. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει ένταση στις προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να προκύψουν θέματα εξουσίας ή ανάγκη για ξεκαθαρίσματα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει πιο θετική ενέργεια για εσένα, καθώς τονίζεται η δημιουργικότητα και η αυτοέκφραση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν και να δώσεις προσοχή στις ανάγκες σου. Τα συναισθήματά σου είναι βαθιά, και ίσως νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντας την υποστήριξή σου.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η μέρα σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τολμήσεις αλλαγές, καθώς ο Άρης από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Μπορείς να κάνεις βήματα μπροστά σε ζητήματα που σε κρατούσαν πίσω και να τολμήσεις νέες προσεγγίσεις που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις. Η ενέργεια της ημέρας σου δίνει την αυτοπεποίθηση να κάνεις αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση. Είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσεις χρόνο σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές. Η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη, και μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Απόλαυσε τη μέρα, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η ημέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο έντονες και απρόσμενα γεγονότα να φέρουν νευρικότητα. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου και προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικά ξεσπάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις με τους γύρω σου.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με την Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη να βάλεις τάξη στις εκκρεμότητες και να οργανώσεις τη ζωή σου. Μπορείς να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Είναι μια καλή μέρα για να κλείσεις εκκρεμότητες και να βάλεις τα πράγματα σε σειρά, ώστε να νιώσεις πιο ασφαλής και ήρεμος για τις επόμενες ημέρες.

Λέων
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη κοινωνικότητα και επικοινωνία, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την ανάγκη σου για σύνδεση με τους άλλους. Η αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει να θες να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με πάθος, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Είναι καλή στιγμή για να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες, αλλά με μέτρο στις αντιδράσεις σου.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η θετική διάθεση συνεχίζεται, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει επικοινωνιακή ενέργεια και ευκαιρίες για ανταλλαγή ιδεών. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κοινωνικοποιηθείς και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ενώ οι συζητήσεις που θα κάνεις μπορεί να φέρουν λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Εκμεταλλεύσου την καλή διάθεση για να εξελίξεις τις σχέσεις σου και να προχωρήσεις τα προσωπικά ή επαγγελματικά σου πλάνα.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η ενέργεια της ημέρας φέρνει ευκαιρίες για αναθεώρηση και οργάνωση, καθώς ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε βοηθά να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις και εντάσεις. Ίσως προκύψουν θέματα που χρειάζονται οριστικά ξεκαθαρίσματα, γι’ αυτό φρόντισε να μείνεις ψύχραιμος και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ψυχραιμία και σταθερότητα.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η ενέργεια σου στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι σου. Η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα είναι πιο έντονη, και μπορεί να θελήσεις να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Είναι καλή στιγμή για να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου με τους οικείους σου και να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η σημερινή ημέρα φέρνει πρωτοβουλίες και ανατροπές, καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τολμηρές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά σε ζητήματα που απαιτούν αλλαγή. Η ενέργεια της ημέρας σε ωθεί να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις νέες προσεγγίσεις, που μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα αν τις διαχειριστείς με σύνεση.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εστιάσεις στον εαυτό σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Οι κοινωνικές επαφές είναι ευχάριστες και μπορείς να περάσεις όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου και να απολαύσεις τις στιγμές που σε γεμίζουν χαρά.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο φορτισμένες, και οι απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με την Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες. Είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να εστιάσεις στη βελτίωση της καθημερινής σου ρουτίνας. Η αίσθηση της τάξης και της οργάνωσης θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ήρεμος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της επόμενης εβδομάδας.

Παρθένος
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη εσωτερική ανησυχία και προβληματισμούς, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει αναταραχές στην ισορροπία σου. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολικές αντιδράσεις. Οι οικογενειακές υποθέσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι ενδέχεται να σε απασχολήσουν περισσότερο.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η μέρα φέρνει ευκαιρίες για επικοινωνία και συνεργασία. Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει τη διάθεσή σου για κοινωνικοποίηση και ανταλλαγή ιδεών, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις θέματα που σε απασχολούν. Αν έχεις επαγγελματικά ζητήματα που χρειάζονται συζητήσεις, η ημέρα είναι κατάλληλη για να βρεις κοινό έδαφος και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Προσοχή όμως, να μην αναλάβεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς να διαχειριστείς.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η ενέργεια της ημέρας φέρνει την ανάγκη για σταθερότητα και οργάνωση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε βοηθά να βάλεις τάξη στις σκέψεις σου και να τακτοποιήσεις ζητήματα που χρειάζονται προσοχή. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει συναισθηματικές εντάσεις και συγκρούσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν σε ουσιαστικά αποτελέσματα.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η επικοινωνία σου γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική. Η μέρα σε καλεί να εστιάσεις στις λεπτομέρειες και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που απαιτούν ανάλυση και σκέψη. Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου με μεγαλύτερη προσοχή και ακρίβεια, ενώ οι σχέσεις σου με τους γύρω σου ενισχύονται από την ειλικρίνεια και την ανοιχτή επικοινωνία.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η σημερινή ημέρα φέρνει την ανάγκη για αλλαγές και πρωτοβουλίες, καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε ωθεί να κάνεις τολμηρές κινήσεις. Αν υπάρχει κάτι που σκέφτεσαι να αλλάξεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσεις. Η ενέργεια της ημέρας σε βοηθά να κάνεις πρωτοβουλίες που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να έχεις την αποφασιστικότητα και το θάρρος να το κάνεις.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ασχοληθείς με την ψυχική σου ηρεμία και την εσωτερική σου ισορροπία. Είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσεις και να αποσυρθείς λίγο από την καθημερινή πίεση. Επίσης, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Απόφυγε τις υπερβολές και μην επιτρέψεις σε εξωτερικούς παράγοντες να χαλάσουν τη διάθεσή σου.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η ημέρα μπορεί να φέρει αναταραχές και απρόβλεπτες εξελίξεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Οι ξαφνικές αλλαγές μπορεί να σε αναστατώσουν, αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις και μην επιτρέψεις σε εξωτερικές πιέσεις να σε βγάλουν από τον δρόμο σου. Η μέρα απαιτεί υπομονή και προσοχή.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, φέρνοντας την ανάγκη για οργάνωση και βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Μπορείς να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και να βάλεις τάξη στις εκκρεμότητες που σε απασχολούν. Είναι μια καλή μέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου, αλλά και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου με μεγαλύτερη σαφήνεια και σταθερότητα.

Ζυγός
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με δυναμικές ενέργειες, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε ωθεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η μέρα μπορεί να φέρει έντονες συζητήσεις και πιθανές διαφωνίες, ειδικά αν οι προσδοκίες σου δεν συναντούν την ανταπόκριση που θα ήθελες. Προσπάθησε να είσαι διπλωματικός στις επαφές σου και να αποφύγεις τις υπερβολές.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει τη διάθεσή σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να δικτυωθείς, να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες. Οι συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές αποκαλύψεις, ενώ είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις νέα σχέδια. Απόλαυσε τη δημιουργική σου ενέργεια και δώσε έμφαση στην επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Τρίτη φέρνει έντονη ενέργεια με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, το οποίο σε βοηθά να τακτοποιήσεις ζητήματα που απαιτούν σταθερότητα και σοβαρότητα. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και ίσως νιώσεις την ανάγκη για βαθιές αλλαγές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς τι δεν λειτουργεί πια στη ζωή σου και να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν μακροχρόνια αποτελέσματα.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η προσοχή σου στρέφεται στα οικονομικά σου και στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις τη σταθερότητα και την ασφάλειά σου. Η μέρα σε καλεί να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση των πόρων σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις ουσιαστικά βήματα για την οικονομική σου σταθερότητα.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η μέρα φέρνει αλλαγές και ανατροπές, καθώς ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τολμήσεις νέα ξεκινήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσεις νέες προσεγγίσεις στα θέματα που σε απασχολούν και να τολμήσεις να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου. Μπορείς να πετύχεις σημαντικά αποτελέσματα, αρκεί να κινηθείς με σύνεση και αποφασιστικότητα.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει αισιοδοξία και κοινωνικότητα. Είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η κοινωνική σου ζωή ευνοείται και μπορείς να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που σε γεμίζουν χαρά. Η θετική ενέργεια της ημέρας μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να ενισχύσεις τη δημιουργικότητά σου και να απολαύσεις στιγμές ξεγνοιασιάς.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η μέρα μπορεί να φέρει απρόσμενες εντάσεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο φορτισμένες και οι ξαφνικές εξελίξεις μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους γύρω σου.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την ενέργεια της ημέρας για να οργανώσεις καλύτερα τα επόμενα βήματά σου και να νιώσεις πιο σταθερός και ασφαλής στις επιλογές σου.

Σκορπιός
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονες εσωτερικές συγκρούσεις, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη σε κάνουν να νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ένταση. Ωστόσο, πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ειδικά σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Η μέρα απαιτεί προσοχή στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει επικοινωνία και την επιθυμία να αναλύσεις τις καταστάσεις σε βάθος. Είναι μια καλή μέρα για να λύσεις εκκρεμότητες και να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, ειδικά αν επιλέξεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με λογική και αντικειμενικότητα. Μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να κυριαρχήσουν στις συζητήσεις.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η ενέργεια της ημέρας φέρνει την ανάγκη για σταθερότητα και οργάνωση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε βοηθά να τακτοποιήσεις πρακτικά θέματα και να προγραμματίσεις τα μελλοντικά σου βήματα. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που αφορούν το κλείσιμο ενός κεφαλαίου ή την οριστική απομάκρυνση από κάτι που δεν σε εξυπηρετεί πλέον.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη της γενέθλιας περιόδου σου και φέρνει νέα ενέργεια στη ζωή σου. Η προσοχή σου στρέφεται στις δικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις νέους στόχους. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις αποφάσεις σου, και μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η μέρα σε ωθεί να πάρεις τολμηρές πρωτοβουλίες και να αναλάβεις δράση σε θέματα που σε απασχολούν, καθώς ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε βοηθά να κάνεις τολμηρά βήματα μπροστά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να τολμήσεις νέες προσεγγίσεις και να δοκιμάσεις αλλαγές που μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένος για τις κινήσεις που θα κάνεις.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει έντονη ενέργεια και αυτοπεποίθηση, ενώ η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται. Είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να δικτυωθείς με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά σου σχέδια. Απόλαυσε τις ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν φορτισμένες, και οι απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να βάλεις σε τάξη τα πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου με προσοχή. Η τάξη και η οργάνωση θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο ήρεμος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έρχονται.

Τοξότης
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με συναισθηματική ένταση, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εκφραστείς ανοιχτά και έντονα, αλλά πρόσεξε να μην υπερβάλλεις ή δημιουργήσεις παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου. Μια βαθύτερη εσωτερική αναζήτηση θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου και τις αντιδράσεις σου.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την επικοινωνία και φέρνει ευκαιρίες για νέες συζητήσεις και κοινωνικές επαφές. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να μοιραστείς σκέψεις με τους γύρω σου. Οι συζητήσεις αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές. Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να δικτυωθείς.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η ενέργεια της ημέρας σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις τάξη στα σχέδιά σου, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο. Αυτό σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τα πλάνα σου και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει προκλήσεις στις σχέσεις σου, ειδικά αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται οριστικά ξεκαθαρίσματα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από έντονες αντιδράσεις και διατήρησε την ψυχραιμία σου.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό σε καλεί να εστιάσεις περισσότερο στις εσωτερικές σου αναζητήσεις και να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο και να σκεφτείς πιο βαθιά τις σχέσεις και τις καταστάσεις γύρω σου. Η μέρα προσφέρεται για ανασυγκρότηση και προετοιμασία για νέες δράσεις στο μέλλον.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η μέρα φέρνει την ανάγκη για πρωτοβουλίες και δράση, καθώς ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε ενθαρρύνει να δοκιμάσεις νέες προσεγγίσεις και να ρισκάρεις. Αν έχεις σχέδια που χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα προωθήσεις. Μπορείς να δεις γρήγορα αποτελέσματα, αρκεί να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και σύνεση.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει αισιοδοξία και κοινωνικότητα. Είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Οι επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ευνοούνται, και μπορείς να απολαύσεις τη συντροφιά τους χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις. Μια συζήτηση με κάποιον κοντινό σου μπορεί να σου δώσει νέα οπτική για ένα θέμα που σε απασχολεί.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η μέρα μπορεί να φέρει αναταραχές και απρόβλεπτες εξελίξεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, καθώς οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο έντονες και οι απρόβλεπτες καταστάσεις να φέρουν νευρικότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ειδικά σε σημαντικές συζητήσεις.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη να οργανώσεις τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η αίσθηση της τάξης και της οργάνωσης θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ασφαλής και έτοιμος να προχωρήσεις στα επόμενα βήματά σου.

Αιγόκερως
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονα συναισθήματα και την ανάγκη να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις. Η Σελήνη στους Διδύμους, σε αντίθεση με την Αφροδίτη, μπορεί να φέρει συναισθηματικές εντάσεις και να νιώσεις ότι δεν μπορείς να εκφραστείς όπως θα ήθελες. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην επιτρέψεις στις εσωτερικές ανησυχίες να επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές. Είναι μια καλή ημέρα για να προχωρήσεις σε συζητήσεις και να διευκρινίσεις θέματα που αφορούν τη δουλειά ή τις προσωπικές σου σχέσεις. Μπορείς να δεις πράγματα από διαφορετική οπτική και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αρκεί να παραμείνεις ανοιχτός στις απόψεις των άλλων.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Τρίτη φέρνει ευκαιρίες για αναθεώρηση και σταθεροποίηση, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, προσφέροντας την υπομονή και την οργάνωση που χρειάζεσαι. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει ένταση στις σχέσεις σου και να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα που απαιτούν αποφασιστικότητα. Μην φοβηθείς να πάρεις δύσκολες αποφάσεις, αν αυτές θα οδηγήσουν σε μακροχρόνια σταθερότητα.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η προσοχή σου στρέφεται στις φιλίες και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να επαναξιολογήσεις τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και να δεις ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με κοινά σχέδια και να δουλέψεις μαζί με άλλους για την επίτευξη ενός στόχου. Οι συνεργασίες μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η μέρα φέρνει πρωτοβουλίες και αλλαγές, καθώς ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε ωθεί να κάνεις νέες κινήσεις και να δοκιμάσεις νέες προσεγγίσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Αν υπάρχει κάτι που σκέφτεσαι να αλλάξεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσεις. Η ενέργεια της ημέρας ευνοεί τολμηρές πρωτοβουλίες, αλλά φρόντισε να προχωρήσεις με σύνεση και αποφασιστικότητα.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει έντονη ενέργεια και τη διάθεση να εστιάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Μπορείς επίσης να δεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα και να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές, χωρίς να ασχοληθείς με έντονα θέματα. Απόλαυσε τη μέρα και διατήρησε μια ισορροπία ανάμεσα σε χαλάρωση και υποχρεώσεις.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο φορτισμένες και οι ξαφνικές αλλαγές να προκαλέσουν νευρικότητα. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου και προστάτευσε τις σχέσεις σου από παρορμητικά ξεσπάσματα. Μείνε ψύχραιμος και προσπέρασε τα μικρά εμπόδια με σύνεση.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη να οργανώσεις τα πρακτικά ζητήματα και να ασχοληθείς με εκκρεμότητες. Η μέρα είναι κατάλληλη για να βάλεις τάξη στην καθημερινότητά σου και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσεις τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου, ώστε να νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος για το μέλλον.

Υδροχόος
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη κοινωνικότητα, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να συνδεθείς με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να μοιραστείς τις σκέψεις σου ή να διασκεδάσεις με την παρέα σου. Ωστόσο, πρόσεξε τις υπερβολές και τις παρορμητικές αντιδράσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν μικρές παρεξηγήσεις.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στους Διδύμους συνεχίζει να ενισχύει τη διάθεσή σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές. Είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και να βρεις κοινό έδαφος με τους άλλους. Είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες και μπορείς να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Απόλαυσε την κοινωνικότητά σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Τρίτη φέρνει ευκαιρίες για αναθεώρηση και οργάνωση, καθώς ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε βοηθά να βάλεις τάξη στις σκέψεις και τα σχέδιά σου. Ωστόσο, η έντονη όψη τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εσωτερικές εντάσεις και την ανάγκη για βαθιές αλλαγές. Μην φοβηθείς να αντιμετωπίσεις τα θέματα που σε απασχολούν, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα μπορούν να σε οδηγήσουν σε μακροχρόνια σταθερότητα.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η προσοχή σου στρέφεται περισσότερο στην καριέρα σου και στα επαγγελματικά σου σχέδια. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσεις στις φιλοδοξίες σου και να κάνεις βήματα για την επίτευξη των στόχων σου. Η μέρα προσφέρεται για να δεις πιο καθαρά το μέλλον και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου, βάζοντας τις βάσεις για τη σταθερότητα και την πρόοδό σου.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η ενέργεια της ημέρας φέρνει πρωτοβουλίες και δράση, καθώς ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε ωθεί να κάνεις τολμηρές κινήσεις και να δοκιμάσεις νέες προσεγγίσεις. Αν έχεις σκέψεις ή σχέδια που απαιτούν ρίσκο, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα προωθήσεις. Η ενέργεια είναι ευνοϊκή για πρωτοποριακές ιδέες και αλλαγές που μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Αξιοποίησε την τόλμη σου με σύνεση.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει την προσοχή στις σχέσεις σου και την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στους άλλους. Η κοινωνική σου διάθεση είναι έντονη και μπορείς να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές με τους φίλους ή το ταίρι σου. Είναι μια καλή μέρα για να εστιάσεις στη συναισθηματική σου ζωή και να αναζητήσεις ισορροπία στις προσωπικές σου σχέσεις. Εκμεταλλεύσου την ευχάριστη ενέργεια της ημέρας για να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η ημέρα φέρνει απρόσμενες εντάσεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο φορτισμένες, και τα ξαφνικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή αντιπαραθέσεις.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη να οργανώσεις την καθημερινότητά σου και να βάλεις τάξη στις εκκρεμότητες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν την υγεία, τη δουλειά και την καθημερινή σου ρουτίνα. Η τάξη και η οργάνωση θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο ασφαλής και να προχωρήσεις στα επόμενα βήματά σου με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση.

Ιχθύς
Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονα συναισθήματα, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε ωθεί να σκεφτείς βαθιά για τις σχέσεις σου και την καριέρα σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τις ανησυχίες σου, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές ή παρορμητικές αντιδράσεις. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές και επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στους Διδύμους συνεχίζει να ενισχύει την επικοινωνία και τη διάθεση για συζητήσεις. Είναι μια καλή μέρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να συζητήσεις με τους γύρω σου για ζητήματα που σε απασχολούν. Είσαι πιο ανοιχτός σε νέες ιδέες και μπορείς να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Απόλαυσε την κοινωνικότητά σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Η Τρίτη φέρνει την ανάγκη για σταθερότητα και οργάνωση, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, δίνοντάς σου την υπομονή και την πειθαρχία που χρειάζεσαι. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις και ένταση στις σχέσεις σου. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα που απαιτούν βαθιές αλλαγές, αλλά μην φοβηθείς να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα σου εξασφαλίσουν μακροπρόθεσμη σταθερότητα.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες για εσωτερική αναζήτηση και πνευματική ανάπτυξη. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου και να αναζητήσεις μεγαλύτερη κατανόηση από τους άλλους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείς το μέλλον και να θέσεις νέους στόχους, ειδικά σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ανάπτυξη και την πνευματική σου πορεία.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Η ενέργεια της ημέρας σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις τολμηρές αλλαγές, καθώς ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσεις. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις σήμερα μπορεί να φέρουν γρήγορα αποτελέσματα, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες των πράξεών σου.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει την προσοχή στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τη ρουτίνα. Είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να ασχοληθείς με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Η διάθεσή σου είναι καλή, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και να αφήσεις πίσω τις πρακτικές σου ανάγκες. Απόλαυσε τη μέρα, αλλά φρόντισε και τον εαυτό σου.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες ξαφνικές εντάσεις, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ουρανό. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο φορτισμένες, και οι απρόσμενες εξελίξεις μπορεί να φέρουν νευρικότητα. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους γύρω σου.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στην Παρθένο, φέρνοντας την ανάγκη να οργανώσεις τη ζωή σου και να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικεντρωθείς στις σχέσεις σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που απαιτούν συνεργασία και κατανόηση. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου και να προετοιμαστείς για τις προκλήσεις που έρχονται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό