28.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 13-20 Οκτωβρίου: Ανατροπές, Ευκαιρίες και Συναισθηματικές Εξελίξεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 13-20 Οκτωβρίου: Ανατροπές, Ευκαιρίες και Συναισθηματικές Εξελίξεις

 

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Κριός (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου: Η Κυριακή ξεκινά με έντονη ενέργεια, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κάτι που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρασκήνιο και αποκαλύψεις. Ειδικά εσύ, Κριέ, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, αλλά πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε εκδικητικές ενέργειες που μακροπρόθεσμα δεν θα σου ωφελήσουν. Αργά το βράδυ, με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, θα νιώσεις την ανάγκη να είσαι πιο προσεκτικός και μυστικοπαθής στις αποφάσεις σου.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου: Η ημέρα ξεκινά με θετική ενέργεια, καθώς ο Ήλιος από τον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία από τους Διδύμους, φέρνοντας ευκαιρίες και υποσχέσεις για το μέλλον. Ειδικά για εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του Κριού, οι επαγγελματικές και προσωπικές σου υποθέσεις μπορεί να ευνοηθούν από αυτή την όψη. Ωστόσο, πρόσεχε το απόγευμα, καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Πρόσεξε επίσης μικροατυχήματα λόγω βιασύνης ή εκνευρισμού.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου: Η Τρίτη είναι μια μέρα που οι ερωτικές σου σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις ή χωρισμούς. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ξαφνικές αλλαγές ή αποκαλύψεις που θα ταράξουν την ισορροπία σας. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεχε τις νέες γνωριμίες, καθώς μπορεί να προκύψουν ξαφνικές αλλά ασταθείς σχέσεις.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου: Η Τετάρτη φέρνει πιο ήρεμες ενέργειες, καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή ημέρα για να περάσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώσεις την έλξη για κάποιον/α που μοιράζεται τις ίδιες καλλιτεχνικές ή πνευματικές ανησυχίες με εσένα.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου: Η πιο έντονη ημέρα της εβδομάδας για εσένα, Κριέ, καθώς πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Η ενέργεια αυτή ανεβάζει την ένταση στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, ειδικά αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις με ψυχραιμία, καθώς υπάρχει κίνδυνος ρήξεων με άτομα που δεν στηρίζουν τις βάσεις τους. Λίγο αργότερα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα φέρει ανάλαφρη διάθεση και νέες ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου: Η Σελήνη στον Ταύρο και η αντίθεσή της με τον Ερμή στον Σκορπιό φέρνει εντάσεις στις επαγγελματικές σου συζητήσεις. Θα πρέπει να προσέξεις τη διαχείριση των συναισθημάτων σου, καθώς η επικοινωνία μπορεί να γίνει πιο έντονη. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις συγκρούσεις στον χώρο εργασίας και να κρατήσεις μια πιο διπλωματική στάση.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου: Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ουρανό, φέρνει μια αναταραχή στις προσωπικές και οικογενειακές σου συζητήσεις. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, πρόσεχε τις νευρικές αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις υπερβολές.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου: Η εβδομάδα κλείνει με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Αυτό μπορεί να σε κάνει πιο εκδηλωτικό συναισθηματικά και να σε ωθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ένταση. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, αλλά φρόντισε να μην γίνεις υπερβολικός ή να μην παρασυρθείς σε συναισθηματικές υπερβολές.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλές προκλήσεις, ειδικά στον τομέα των σχέσεων, καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και οι άλλες δυναμικές όψεις ενισχύουν τις εντάσεις. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις προκλήσεις που θα προκύψουν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν για νέες σχέσεις και σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Τυχερές Ημέρες: Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, Πέμπτη 17 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Κυριακή 13 Οκτωβρίου, Τρίτη 15 Οκτωβρίου

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Ταύρος (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη ενέργεια καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, βγάζοντας στην επιφάνεια μυστικά ή καταστάσεις παρασκηνίου που μπορεί να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις σχέσεις σου. Μπορεί να νιώσεις ένταση ή πιέσεις από κρυφές πληροφορίες που ανακαλύπτεις. Φρόντισε να διαχειριστείς προσεκτικά αυτές τις αποκαλύψεις και απόφυγε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό το βράδυ σε προτρέπει να γίνεις πιο προσεκτικός και διπλωματικός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η ενέργεια της ημέρας σου φέρνει ευκαιρίες για καλύτερη κατανόηση των οικονομικών σου ή για να ασχοληθείς με τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων σου. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, δίνοντάς σου την ευκαιρία να σχεδιάσεις το μέλλον σου πιο προσεκτικά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου. Η όψη αυτή σου φέρνει αισιοδοξία και δυνατότητες για ανάπτυξη στα οικονομικά ή σε επαγγελματικά σχέδια. Ωστόσο, η ημέρα κρύβει και εντάσεις καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, κάτι που μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η ημέρα μπορεί να φέρει δοκιμασίες στις ερωτικές σου σχέσεις, καθώς η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιό σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις ή διαφωνίες με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ξαφνικά αλλά να είναι απρόβλεπτη. Η ανάγκη για ανεξαρτησία και αλλαγή είναι έντονη, γι’ αυτό πρόσεξε πώς διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ημέρα είναι πιο ήρεμη και ρομαντική, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια καλή στιγμή για να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου, να δείξεις αγάπη και κατανόηση προς τον σύντροφό σου, ή να αφιερώσεις χρόνο σε δημιουργικές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώσεις έλξη για κάποιον που μοιράζεται τις ίδιες καλλιτεχνικές ή πνευματικές ανησυχίες με εσένα.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει ένταση στο υποσυνείδητό σου και σε ωθεί να εξετάσεις βαθύτερα ζητήματα που αφορούν την ψυχολογία σου. Είναι πιθανό να νιώσεις συναισθηματική φόρτιση, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις και να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει. Παράλληλα, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ενισχύσεις τις ερωτικές σου σχέσεις ή να έρθεις πιο κοντά με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε τις ρήξεις που μπορεί να προκύψουν σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις λόγω συναισθηματικής έντασης.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα στα συναισθήματά σου, αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις συγκρούσεις, ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας με συνεργάτες ή τον σύντροφό σου.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή σου ή απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από νευρικές αντιδράσεις ή κυκλοθυμικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα στις οικογενειακές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό να παραμείνεις σταθερός και να μην αφήσεις την ένταση να επηρεάσει τις σχέσεις σου.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στους Διδύμους και η αντίθεσή της με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μπορεί να φέρει ένταση στις ερωτικές σου σχέσεις. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι έντονη, αλλά πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά εκδηλωτικός ή απαιτητικός. Η ημέρα προσφέρεται για συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα, αρκεί να κρατήσεις την ισορροπία στις συναισθηματικές σου εκφράσεις.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου, ειδικά με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που επηρεάζει τις ερωτικές σου σχέσεις. Οι προκλήσεις θα είναι έντονες, αλλά μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις με ψυχραιμία και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, αν δείξεις κατανόηση και υπομονή.

Τυχερές Ημέρες: Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, Πέμπτη 17 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ένταση στις σχέσεις), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (απρόβλεπτες αντιδράσεις)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Διδύμων (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με την όψη τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα, η οποία μπορεί να φέρει ένταση στις σκέψεις σου και να αποκαλύψει παρασκηνιακές καταστάσεις. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ερευνήσεις βαθύτερα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρόσεχε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές ή καχυποψία. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό το βράδυ φέρνει μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα και εστίαση στις λεπτομέρειες, ειδικά στα επαγγελματικά σου.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Μια ημέρα γεμάτη ευκαιρίες καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιό σου, ευνοώντας συζητήσεις που σχετίζονται με το μέλλον και προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες για εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Αυτή η θετική όψη φέρνει αισιοδοξία και ευκαιρίες σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη αργότερα μέσα στην ημέρα μπορεί να φέρει εντάσεις, γι’ αυτό πρόσεξε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η ερωτική σου ζωή μπορεί να δοκιμαστεί σήμερα, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό. Ξαφνικές εντάσεις ή ανατροπές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία, αλλά να είναι δύσκολο να διατηρήσεις τη σταθερότητα. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις συγκρούσεις και προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολικές αντιδράσεις.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ημέρα είναι πιο αρμονική καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέρνοντας ρομαντική διάθεση και έμπνευση στη ζωή σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να αφιερώσεις χρόνο στον σύντροφό σου ή να κάνεις δημιουργικές δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Η ενέργεια της ημέρας ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση και την πνευματική σύνδεση με τους άλλους.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο τις κοινωνικές σου σχέσεις και ομάδες με τις οποίες συνεργάζεσαι. Μπορεί να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα ή ένταση με φίλους ή συνεργάτες, ειδικά αν υπάρχουν καταπιεσμένα συναισθήματα που δεν έχουν εκφραστεί. Είναι μια καλή στιγμή να δεις ποιες σχέσεις αξίζουν να παραμείνουν στη ζωή σου και ποιες όχι. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενισχύει την ερωτική ένταση και μπορεί να φέρει μοιραίες σχέσεις ή βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει γαλήνη και σταθερότητα, αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή μπορεί να φέρει εντάσεις σε επαγγελματικές συζητήσεις ή συναντήσεις. Πρόσεξε πώς επικοινωνείς με τους άλλους, καθώς η ένταση μπορεί να κλιμακωθεί γρήγορα. Κράτησε ήπιους τόνους και απόφυγε τις συγκρούσεις, ειδικά σε θέματα που απαιτούν συνεργασία.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ουρανό, φέρνοντας απρόσμενες αλλαγές στη διάθεσή σου ή ξαφνικές εξελίξεις στις προσωπικές και οικογενειακές σου σχέσεις. Η ημέρα μπορεί να είναι αρκετά κυκλοθυμική, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ευέλικτος και ανοιχτός στις αλλαγές χωρίς να παρασύρεσαι από την ένταση της στιγμής.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ανανέωση στη διάθεσή σου και σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τους άλλους με μεγαλύτερη άνεση. Ωστόσο, η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μπορεί να φέρει εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις, ειδικά αν υπάρχουν εκκρεμότητες ή θέματα που δεν έχουν επιλυθεί. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά εκδηλωτικός ή απαιτητικός, και προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και σημαντικές αλλαγές, ειδικά στα επαγγελματικά και στις σχέσεις σου. Οι κοινωνικές και ερωτικές σου σχέσεις θα δοκιμαστούν, αλλά θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις ισορροπία αν διαχειριστείς προσεκτικά τις προκλήσεις. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που προκύπτουν για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου.

Τυχερές Ημέρες: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, Τετάρτη 16 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ένταση στις σχέσεις), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (απρόβλεπτες αντιδράσεις)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Καρκίνου (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με μια έντονη όψη τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα, φέρνοντας στην επιφάνεια παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις στις σχέσεις σου. Μπορεί να αποκαλυφθούν ζητήματα που επηρεάζουν την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή, αναγκάζοντάς σε να λάβεις αποφάσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό αργά το βράδυ θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα βαθύτερα συναισθήματα και να διαχειριστείς τις καταστάσεις με μεγαλύτερη κατανόηση και προσοχή.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η ενέργεια της ημέρας φέρνει ένταση στις σχέσεις, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου. Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες, ειδικά αν νιώσεις ότι οι άλλοι δεν σε κατανοούν. Πρόσεξε τη βιασύνη και τον εκνευρισμό, καθώς υπάρχει κίνδυνος μικροατυχημάτων ή παρεξηγήσεων. Παράλληλα, η θετική όψη Ήλιου-Δία μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να επεκτείνεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, αρκεί να διατηρήσεις ψυχραιμία.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ένταση στις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές ή αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις πίεση ή την ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε αιφνιδιάσει, αλλά πρόσεξε τις επιπόλαιες αποφάσεις.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ρομαντική ενέργεια της ημέρας, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε βοηθά να ηρεμήσεις και να συνδεθείς συναισθηματικά με τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου ή να εξερευνήσεις τα συναισθήματά σου σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα ευνοεί τις γνωριμίες που βασίζονται σε κοινά όνειρα και καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει ένταση στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, ειδικά αν βρίσκεσαι στο 3ο δεκαήμερο. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις συγκρούσεις, ειδικά αν νιώθεις ότι η πίεση είναι μεγάλη. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονα συναισθηματικές στιγμές στις σχέσεις σου και να εμβαθύνει τις προσωπικές σου επαφές.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει γαλήνη και σταθερότητα στη διάθεσή σου, ωστόσο η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει εντάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες σε συζητήσεις με φίλους ή τον σύντροφό σου, γι’ αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσεις έναν ήπιο τόνο και να αποφύγεις τις σκληρές κουβέντες.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή σου ή στις σχέσεις με κοντινά σου πρόσωπα. Πρόσεξε τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες διαφωνίες ή συγκρούσεις. Η ημέρα απαιτεί ευελιξία και προσαρμοστικότητα, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα κλείνει με ένταση στις ερωτικές σου σχέσεις, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Τοξότη. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με τον σύντροφό σου ή να νιώσεις ότι οι συναισθηματικές σου ανάγκες δεν καλύπτονται. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τους άλλους, αλλά πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά εκδηλωτικός ή απαιτητικός στις σχέσεις σου.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, ειδικά στον τομέα των σχέσεων. Θα χρειαστεί να διαχειριστείς προσεκτικά τις εντάσεις που θα προκύψουν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, και να προσπαθήσεις να βρεις ισορροπία. Ευνοούνται οι ρομαντικές στιγμές και οι βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις σου.

Τυχερές Ημέρες: Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, Πέμπτη 17 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου (ένταση στις σχέσεις), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (κυκλοθυμικές αντιδράσεις)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Λέοντα (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας στο προσκήνιο βαθιές σκέψεις και αποκαλύψεις. Ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα ή τη δουλειά σου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, αναγκάζοντάς σε να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που απέφευγες. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό αργά το βράδυ σε κάνει να εστιάσεις περισσότερο στο σπίτι και στην οικογενειακή σου ζωή, ενισχύοντας την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η ημέρα ξεκινά με θετική ενέργεια, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία, φέρνοντας ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση και επιτυχία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσεις το μέλλον σου και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου δίνονται, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου, κυρίως στις επαγγελματικές, γι’ αυτό πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η ημέρα είναι ιδιαίτερα έντονη για τις ερωτικές σου σχέσεις, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές ή αποκαλύψεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν υπάρχει πίεση ή η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να έρθει ξαφνικά, αλλά ίσως να μην έχει σταθερές βάσεις. Πρόσεξε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις στις σχέσεις σου.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ρομαντική διάθεση της ημέρας, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σου προσφέρει την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να συνδεθείς βαθύτερα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις την αγάπη και την τρυφερότητά σου, ενώ ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα προσφέρεται για να γνωρίσεις κάποιον που μοιράζεται τις ίδιες καλλιτεχνικές ή πνευματικές ανησυχίες με εσένα.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει ένταση στις σκέψεις σου και μπορεί να σε κάνει να αναρωτηθείς για τη ζωή σου και τους στόχους σου. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε έχουν κουράσει ή να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με το μέλλον σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα, ιδιαίτερα σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ευνοεί τις ερωτικές σου σχέσεις, φέρνοντας πάθος και έντονες συναισθηματικές στιγμές.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει την ανάγκη σου για σταθερότητα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει ένταση στις επαγγελματικές σου συζητήσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα με ανωτέρους ή συνεργάτες.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις στην επαγγελματική ή οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές που δεν περίμενες, γι’ αυτό χρειάζεται ευελιξία. Προσπάθησε να παραμείνεις σταθερός και να μην παρασυρθείς από παρορμητικές αντιδράσεις. Η ημέρα απαιτεί ψυχραιμία και προσαρμοστικότητα.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει διάθεση για κοινωνικοποίηση και επαφές με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να φέρει εντάσεις στις ερωτικές σου σχέσεις, ειδικά αν υπάρχουν ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά εκδηλωτικός ή απαιτητικός στις σχέσεις σου, καθώς η επικοινωνία μπορεί να γίνει πιο έντονη από ό,τι συνήθως.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει έντονες αλλαγές και προκλήσεις, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων και της καριέρας σου. Θα χρειαστεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις εντάσεις που θα προκύψουν και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για βελτίωση της ερωτικής σου ζωής και των επαγγελματικών σου στόχων.

Τυχερές Ημέρες: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, Τετάρτη 16 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ένταση στις σχέσεις), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (ξαφνικές αλλαγές)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Παρθένου (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας στο προσκήνιο κρυφές καταστάσεις ή παρασκηνιακά ζητήματα. Μπορεί να αισθανθείς πίεση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή να ανακαλύψεις πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό το βράδυ σε καλεί να γίνεις πιο επιφυλακτικός στις επικοινωνίες σου και να δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η ενέργεια της ημέρας ευνοεί τις οικονομικές συζητήσεις και τις συμφωνίες, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα των οικονομικών ή να επανεξετάσεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Ωστόσο, πρόσεξε τις εντάσεις καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να φέρει συγκρούσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα λόγω εγωισμού ή διαφωνιών.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στις ερωτικές σου σχέσεις και μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικές εντάσεις ή αποκαλύψεις. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις συναισθηματικές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία, αλλά η σταθερότητα μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Πρόσεξε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ημέρα φέρνει πιο ήρεμες και ρομαντικές ενέργειες, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις και τη συναισθηματική σύνδεση. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις την αγάπη σου ή να περάσεις ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα ευνοεί τις γνωριμίες με άτομα που μοιράζονται καλλιτεχνικά ή πνευματικά ενδιαφέροντα.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα ή συναισθηματικά βάρη που χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις ή να κλείσεις εκκρεμότητες. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ένταση στις ερωτικές σου σχέσεις, ενισχύοντας το πάθος και την ανάγκη για βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση. Είναι πιθανό να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου ή να ανακαλύψεις κρυφές αλήθειες που επηρεάζουν τις σχέσεις σου.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα και γαλήνη στη διάθεσή σου, αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις συζητήσεις σου. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα. Απόφυγε τις σκληρές κουβέντες και προσπάθησε να διατηρήσεις τη διπλωματία σου.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις ή αλλαγές στη διάθεσή σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό ή να αντιδράσεις σε καταστάσεις που δεν ελέγχεις. Πρόσεξε τις ξαφνικές αντιδράσεις στις προσωπικές και οικογενειακές σου σχέσεις και προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει έντονη διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικοποίηση, αλλά η αντίθεσή της με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μπορεί να φέρει εντάσεις στις ερωτικές σου σχέσεις. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες ή να νιώσεις ότι οι συναισθηματικές σου ανάγκες δεν καλύπτονται πλήρως. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον σύντροφό σου και να αποφεύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση και συναισθηματικές εμβαθύνσεις, αλλά θα χρειαστεί να διαχειριστείς προσεκτικά τις εντάσεις που θα προκύψουν, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία, ιδιαίτερα στις επικοινωνίες σου.

Τυχερές Ημέρες: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, Τετάρτη 16 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ένταση στις σχέσεις), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (απρόβλεπτες αντιδράσεις)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Ζυγού (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση καθώς ο Ερμής, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά ή παρασκηνιακές καταστάσεις που επηρεάζουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς και απόφυγε τις συγκρούσεις. Αργά το βράδυ, με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, τα οικονομικά σου θέματα θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η ενέργεια της ημέρας φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και οικονομική βελτίωση, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για επέκταση και επιτυχία. Ωστόσο, πρόσεξε την ένταση καθώς το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα αν νιώσεις ότι οι άλλοι δεν εκτιμούν τις προσπάθειές σου.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει ανατροπές στις ερωτικές σου σχέσεις ή ξαφνικά οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις ξαφνικές εντάσεις ή τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του συντρόφου σου, καθώς μπορεί να προκληθούν ρήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά όχι απαραίτητα σταθερή. Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπία στις αντιδράσεις σου.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ημέρα φέρνει ρομαντική διάθεση και ευκαιρίες για συναισθηματική σύνδεση, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις την αγάπη και την τρυφερότητά σου στους γύρω σου. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα ευνοεί γνωριμίες με άτομα που μοιράζονται πνευματικά ή καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, φέρνει ένταση και ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σου επαφές. Αν υπάρχουν σχέσεις που δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια, μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των σχέσεών σου, ειδικά αν βρίσκεσαι στο 3ο δεκαήμερο του Ζυγού. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει πάθος και έντονες συναισθηματικές στιγμές στις ερωτικές σου σχέσεις.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα και ασφάλεια στα συναισθήματά σου, αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή από τον Σκορπιό μπορεί να φέρει ένταση στις οικονομικές σου συζητήσεις ή στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου ή κοινά οικονομικά συμφέροντα.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σου ή στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Πρόσεξε τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου αν προκύψουν απρόσμενες καταστάσεις που επηρεάζουν την ασφάλεια ή τη σταθερότητά σου. Μην παρασυρθείς από παρορμητικές αποφάσεις.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα κλείνει με ένταση στις ερωτικές σου σχέσεις, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες ή να νιώσεις ότι δεν καλύπτονται οι συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου, αλλά πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά απαιτητικός ή εκδηλωτικός.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει ένταση στις σχέσεις και τις οικονομικές σου υποθέσεις, αλλά παράλληλα προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και συναισθηματική εμβάθυνση. Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου, και είναι σημαντικό να διαχειριστείς τις εντάσεις με ψυχραιμία και ωριμότητα.

Τυχερές Ημέρες: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, Τετάρτη 16 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ένταση στις σχέσεις), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (ξαφνικές αλλαγές)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Σκορπιού (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας στο φως κρυφές πληροφορίες και παρασκήνια που μπορεί να σε επηρεάσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Πρόσεξε τις συγκρούσεις στις συζητήσεις σου, καθώς η αλήθεια που βγαίνει στην επιφάνεια μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου αργά το βράδυ σε κάνει να επικεντρώνεσαι περισσότερο στην επικοινωνία και στις προσωπικές σου επιδιώξεις.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η θετική ενέργεια της ημέρας, χάρη στο τρίγωνο Ήλιου-Δία, φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και επέκταση των σχεδίων σου. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την ευνοϊκή όψη για να ενισχύσεις την καριέρα σου και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να προκαλέσει ένταση, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σου σχέσεις, γι’ αυτό πρόσεξε την παρορμητική συμπεριφορά και τις συγκρούσεις με ανωτέρους.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις ξαφνικές εντάσεις ή αποκαλύψεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ανατροπές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α με τρόπο απρόβλεπτο, αλλά η σταθερότητα θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Πρόσεξε τις ξαφνικές αποφάσεις και τις παρορμητικές κινήσεις, καθώς οι σχέσεις αυτές μπορεί να μην έχουν μακροπρόθεσμη προοπτική.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ημέρα είναι πιο ήρεμη και ρομαντική, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που ενισχύει τις σχέσεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμβαθύνεις στις ερωτικές σου επαφές και να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι μια καλή ημέρα για να γνωρίσεις κάποιον/α που μοιράζεται τις ίδιες καλλιτεχνικές ή πνευματικές ανησυχίες με εσένα.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την εργασία σου. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία ή τη ρουτίνα σου, αναγκάζοντάς σε να κάνεις αλλαγές για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει έντονο πάθος στις ερωτικές σου σχέσεις, δημιουργώντας συναισθηματικές συνδέσεις που θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα στις ερωτικές. Ωστόσο, η αντίθεσή της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις συζητήσεις με τον σύντροφό σου ή με κοντινά πρόσωπα. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις συγκρούσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις σου. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, καθώς η κυκλοθυμική ενέργεια της ημέρας μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις προσωπικές σου επαφές. Απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες και φρόντισε να κρατήσεις σταθερότητα στις κινήσεις σου.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει έντονη διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές, αλλά η αντίθεσή της με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις ερωτικές σου σχέσεις. Μπορεί να νιώσεις ότι οι συναισθηματικές σου ανάγκες δεν καλύπτονται, γι’ αυτό είναι σημαντικό να εκφράσεις με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου χωρίς να γίνεις υπερβολικά απαιτητικός.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει έντονες συναισθηματικές στιγμές και ανατροπές στις σχέσεις σου. Θα χρειαστεί να διαχειριστείς τις ξαφνικές αλλαγές με ψυχραιμία και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να εμβαθύνεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και διατήρησε την ισορροπία στις συναισθηματικές σου αντιδράσεις.

Τυχερές Ημέρες: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, Τετάρτη 16 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (απρόβλεπτες εξελίξεις)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Τοξότη (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, φέρνοντας ενδοσκόπηση και βαθύτερη σκέψη. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κλείσεις τον εαυτό σου και να εστιάσεις σε κρυμμένα συναισθήματα ή προσωπικά θέματα που σε απασχολούν. Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε ωθήσει να σκεφτείς πιο βαθιά και να γίνεις πιο επιφυλακτικός στις επικοινωνίες σου. Ταυτόχρονα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η ενέργεια της ημέρας φέρνει αισιοδοξία και ευκαιρίες για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία. Είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και να βρεις τρόπους να τα βελτιώσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις φιλικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις, γι’ αυτό πρόσεξε τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου ή στην εργασία σου. Ίσως αντιμετωπίσεις ανατροπές στην επαγγελματική σου ρουτίνα ή απρόσμενα γεγονότα που επηρεάζουν την υγεία σου. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ευέλικτος και να προσαρμοστείς στις αλλαγές χωρίς να πανικοβληθείς. Αν νιώθεις πίεση, φρόντισε να βρεις χρόνο για ξεκούραση και αυτοφροντίδα.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ρομαντική ενέργεια της ημέρας, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις ερωτικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξεις την τρυφερότητά σου στον σύντροφό σου και να περάσεις όμορφες ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α που μοιράζεται τις καλλιτεχνικές ή πνευματικές σου ανησυχίες.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον τομέα του έρωτα και της δημιουργικότητας στη ζωή σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με πάθος ή να αντιμετωπίσεις ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές σου σχέσεις. Αν υπάρχουν ζητήματα που έχουν παραμεληθεί, τώρα είναι η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει έντονα συναισθηματικές στιγμές και βαθύτερες συνδέσεις στις σχέσεις σου.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα στην καθημερινότητά σου, αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ένταση στην επικοινωνία με συναδέλφους ή συνεργάτες. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ή να νιώσεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείς. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην παρασυρθείς από την ένταση.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ρουτίνα ή να προκαλέσει απρόσμενες εξελίξεις στην υγεία σου. Πρόσεξε τη σωματική σου ευεξία και μην αμελήσεις την ξεκούραση. Μην παρασυρθείς από την ένταση της ημέρας και προσάρμοσε τις κινήσεις σου με ευελιξία.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει διάθεση για κοινωνικές επαφές και επικοινωνία. Ωστόσο, η αντίθεσή της με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις στις ερωτικές σου σχέσεις. Μπορεί να νιώσεις ότι οι ανάγκες σου δεν καλύπτονται ή να υπάρξουν διαφωνίες με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής αλλά και διπλωματικός στις σχέσεις σου.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Η Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα. Πρόσεξε τις ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και τις ερωτικές σου σχέσεις, και προσπάθησε να διαχειριστείς τις εντάσεις με ψυχραιμία.

Τυχερές Ημέρες: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, Τετάρτη 16 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ξαφνικές αλλαγές στην εργασία), Κυριακή 20 Οκτωβρίου (εντάσεις στις σχέσεις)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Αιγόκερου (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη ενέργεια καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας στην επιφάνεια κρυφά ζητήματα και αποκαλύψεις που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις ένταση στις συζητήσεις σου, ειδικά σε θέματα που αφορούν την καριέρα ή προσωπικές υποθέσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό αργά το βράδυ σου προσφέρει τη δυνατότητα να γίνεις πιο διεισδυτικός στις σκέψεις και να διαχειριστείς τις καταστάσεις με μεγαλύτερη προσοχή και στρατηγική.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η ημέρα φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, καθώς το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να κάνεις σημαντικές επαφές που μπορούν να σε βοηθήσουν στην καριέρα σου. Ωστόσο, πρόσεξε το τετράγωνο Ήλιου-Άρη που μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις, κυρίως λόγω επαγγελματικών ή οικογενειακών υποχρεώσεων.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ξαφνικές αλλαγές και εντάσεις στις ερωτικές σου σχέσεις. Μπορεί να υπάρξουν απρόσμενες ανατροπές ή ξαφνικές αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να επανεξετάσεις τη θέση σου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω της ανάγκης σου για περισσότερη ελευθερία ή λόγω της πίεσης που μπορεί να νιώθει ο σύντροφός σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ημέρα φέρνει πιο αρμονικές ενέργειες, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ενισχύει τη ρομαντική διάθεση και τις δημιουργικές σου ανησυχίες. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς συναισθηματικά με τον σύντροφό σου ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν έμπνευση και χαλάρωση. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α με πνευματικά ή καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που σε ελκύουν.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα ή να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Η ένταση μπορεί να είναι αυξημένη, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει πάθος και ένταση στις ερωτικές σου σχέσεις, δημιουργώντας την ευκαιρία για συναισθηματική εμβάθυνση.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα και ασφάλεια στα συναισθήματά σου, αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις επικοινωνίες σου. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με τον σύντροφό σου ή τα κοντινά σου πρόσωπα, γι’ αυτό πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Απόφυγε τις σκληρές κουβέντες και προσπάθησε να επιλύσεις τα ζητήματα με ψυχραιμία.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στη διάθεσή σου ή απρόσμενες εξελίξεις στις ερωτικές σου σχέσεις. Είναι μια ημέρα που απαιτεί ευελιξία και προσαρμοστικότητα, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία σου και να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις. Αν προκύψουν απρόσμενες καταστάσεις, είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να εστιάσεις στην καθημερινότητα και την εργασία σου, αλλά η αντίθεσή της με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σου. Μπορεί να νιώσεις ότι οι ανάγκες σου δεν καλύπτονται ή να υπάρξουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σου. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά απαιτητικός και προστάτεψε τις επαγγελματικές σου σχέσεις από περιττές συγκρούσεις.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει έντονες προκλήσεις στις σχέσεις και την καριέρα σου, αλλά παράλληλα σου προσφέρει την ευκαιρία για συναισθηματική εμβάθυνση και επαγγελματική πρόοδο. Πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας, και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή και να κάνεις βήματα προς την επαγγελματική σου ανάπτυξη.

Τυχερές Ημέρες: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, Τετάρτη 16 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ξαφνικές εντάσεις στις σχέσεις), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (απρόσμενες αλλαγές)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Υδροχόου (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας στην επιφάνεια κρυφά ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Μπορεί να ανακαλύψεις πληροφορίες που θα σε ταράξουν, γι’ αυτό πρόσεξε πώς επικοινωνείς με τους γύρω σου. Αργότερα, με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο στα επαγγελματικά και στις φιλοδοξίες σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δεις πιο στρατηγικά το μέλλον σου.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η ημέρα φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, καθώς το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μπορείς να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με ανωτέρους ή συναδέλφους. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και απόφυγε τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω εγωισμού ή πίεσης.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή ή στις προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία ή να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να επανεξετάσεις τη θέση σου. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν λόγω της ανάγκης σου για ανεξαρτησία ή λόγω απρόσμενων καταστάσεων στο σπίτι.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ημέρα φέρνει πιο ρομαντική και ήρεμη διάθεση, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις την αγάπη και την τρυφερότητά σου στον σύντροφό σου ή να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι μια ευνοϊκή ημέρα για νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με καλλιτεχνικά ή πνευματικά ενδιαφέροντα.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει ένταση στις επικοινωνίες και στις σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Είναι πιθανό να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στις συζητήσεις ή διαφωνίες που χρειάζονται προσοχή. Αν υπάρχουν προβλήματα που δεν έχουν επιλυθεί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αντιμετωπίσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει πάθος και έντονες συναισθηματικές στιγμές στις σχέσεις σου, δημιουργώντας βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή, αλλά η αντίθεσή της με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις συζητήσεις με την οικογένειά σου. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά ελεγκτικός ή να μην εμπλακείς σε συγκρούσεις για μικρά ζητήματα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να λύσεις τις διαφωνίες με διπλωματία.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή ή στην καθημερινότητά σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόσμενες εξελίξεις που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να είσαι ευέλικτος στις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει κοινωνική διάθεση και επικοινωνία, αλλά η αντίθεσή της με την Αφροδίτη από τον Τοξότη μπορεί να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σου με φίλους ή με τον σύντροφό σου. Μπορεί να νιώσεις ότι οι ανάγκες σου δεν καλύπτονται ή να υπάρξουν διαφωνίες σε κοινωνικές καταστάσεις. Προσπάθησε να είσαι διπλωματικός και να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις επικοινωνίες σου.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει έντονες αλλαγές και προκλήσεις, ειδικά στον τομέα των σχέσεων και της οικογενειακής σου ζωής. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσαρμοστείς στις ξαφνικές εξελίξεις, αποφεύγοντας τις υπερβολικές αντιδράσεις. Παράλληλα, οι ερωτικές σου σχέσεις ευνοούνται από βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση και πάθος.

Τυχερές Ημέρες: Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, Πέμπτη 17 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ξαφνικές εντάσεις στις σχέσεις), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (απρόσμενες αλλαγές)

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο Ιχθύων (13 Οκτωβρίου – 20 Οκτωβρίου 2024)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου:Η εβδομάδα ξεκινά με μια έντονη όψη τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα, που μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και έντονες συζητήσεις με φίλους ή σε κοινωνικές καταστάσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παρελθοντικά ζητήματα ή διαφωνίες. Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό αργά το βράδυ, η σκέψη σου γίνεται πιο εσωτερική και φιλοσοφική, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εστιάσεις σε πνευματικά θέματα και μακροπρόθεσμα σχέδια.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου:Η θετική ενέργεια της ημέρας με το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει ευκαιρίες για επέκταση και πρόοδο, ειδικά στα επαγγελματικά και οικονομικά σου σχέδια. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη θετική όψη για να επενδύσεις στο μέλλον και να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις σου με φίλους ή συνεργάτες, γι’ αυτό πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου:Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στις επικοινωνίες σου και μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες διαφωνίες ή ανατροπές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α με τρόπο απρόσμενο, αλλά η σταθερότητα στις σχέσεις αυτές θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Πρόσεξε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου:Η ημέρα φέρνει αρμονία και ρομαντική διάθεση, χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που ενισχύει τις ερωτικές και συναισθηματικές σου σχέσεις. Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο στον σύντροφό σου και να δείξεις την αγάπη και την αφοσίωσή σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να προκύψει μια ρομαντική γνωριμία που θα σου ξυπνήσει τη δημιουργική και ευαίσθητη πλευρά σου.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου:Η Πανσέληνος στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα ή θέματα αυτοεκτίμησης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις κατά πόσο διαχειρίζεσαι σωστά τους πόρους σου ή αν υπάρχουν καταστάσεις που χρειάζονται ξεκαθάρισμα στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει πάθος και ένταση στις ερωτικές σου σχέσεις, βοηθώντας σε να εμβαθύνεις συναισθηματικά και να αντιμετωπίσεις ζητήματα που χρειάζονται λύση.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα και ασφάλεια στις επικοινωνίες σου, ωστόσο η αντίθεσή της με τον Ερμή μπορεί να φέρει ένταση σε συζητήσεις ή διαφωνίες με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Πρόσεξε τις λέξεις σου και μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν σε συγκρούσεις. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή και να επιλύσεις τα θέματα με ψυχραιμία.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου:Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ουρανό μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές στη διάθεσή σου ή στις επικοινωνίες σου με κοντινά πρόσωπα. Η ημέρα απαιτεί προσαρμοστικότητα και ευελιξία, καθώς μπορεί να προκύψουν ανατροπές ή ξαφνικές εξελίξεις. Πρόσεξε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία σου.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου:Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει κοινωνική διάθεση και έντονη επικοινωνία, αλλά η αντίθεσή της με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σου, ειδικά αν νιώθεις ότι οι συναισθηματικές σου ανάγκες δεν καλύπτονται. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ή να νιώσεις ότι οι προσδοκίες σου δεν ικανοποιούνται. Πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικά απαιτητικός και προστάτεψε τις σχέσεις σου από περιττές συγκρούσεις.

Η εβδομάδα αυτή φέρνει ευκαιρίες για συναισθηματική εμβάθυνση και οικονομική αναδιοργάνωση, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στις επικοινωνίες και στις σχέσεις σου. Η Πανσέληνος στον Κριό σε καλεί να δώσεις έμφαση στα οικονομικά σου και να λύσεις τυχόν εκκρεμότητες. Απέφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να εμβαθύνεις στις συναισθηματικές σου σχέσεις.

Τυχερές Ημέρες: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, Τετάρτη 16 ΟκτωβρίουΠροσοχή: Τρίτη 15 Οκτωβρίου (ξαφνικές αλλαγές στις επικοινωνίες), Σάββατο 19 Οκτωβρίου (απρόβλεπτες εξελίξεις)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό