28.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Εβδομαδιαίο Πλανητικό Σκηνικό 13-20 Οκτωβρίου: Εβδομάδα Πάθους και Ανατροπών – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Πανσέληνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Εβδομαδιαίο Πλανητικό Σκηνικό 13-20 Οκτωβρίου: Εβδομάδα Πάθους και Ανατροπών – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Πανσέληνο

 

 

Κάθε άλλο παρά αδιάφορη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η εβδομάδα. Καθώς στο μενού της τα έχει όλα, σημαντικές όψεις που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα και τις σχέσεις μας, πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα μας ωθήσουν να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις γύρω μας, αλλά  και πως συμπεριφερόμαστε στην προσωπική μας ζωή.

Το σημαντικότερο όμως πλανητικό της εβδομάδας, είναι η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, μια Πανσέληνος που είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη, καθώς η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχουμε μια έντονη εναλλαγή συναισθημάτων , καθώς την αποκάλυψη του παρασκηνίου, και τις οι ανατροπές στην ερωτική μας ζωή, θα διαδεχθούν οι ευκαιρίες και οι μοιραίοι έρωτες.

Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο επιφυλακτικοί και μυστικοπαθείς, έχοντας ως οδηγό για τις αποφάσεις μας το ένστικτο μας. Ενώ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιου του Τοξότη θα μας θυμίσει ότι ο έρωτας είναι χαρά και περιπέτεια.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ξαφνικές ανατροπές θα φέρει αυτή η εβδομάδα στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Εντάσεις, αποκάλυψη του παρασκηνίου αλλά και τίτλοι τέλους είναι πιθανόν να φέρει αυτή η εβδομάδα στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

 

Την Κυριακή 13/10 ο Ερμής λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού, θα συναντηθεί για τελευταία φορά στον Παρορμητικό Σταυρό, σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που υπάρχει ή εξαιτίας σημαντικών αποκαλύψεων να κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας. Ένα κάτι πρέπει να προσέξει η ομάδα του Παρορμητικού Σταυρού είναι να μην παρασυρθεί, λίγο πριν διαγράψει κάποια άτομα από την ζωή τους,  σε εκδικητικές ενέργειες που μακροπρόθεσμα δεν θα την ωφελήσουν. Επίσης αργά το βράδυ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα μάθουμε να κρατάμε τα χαρτιά μας κλειστά και να ακούμε το ένστικτο μας.

 

Την Δευτέρα 14/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από τους Διδύμους, έρχεται με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, εξαιτίας του εγωισμού ή των προσβλητικών σχολίων. Επίσης, θα πρέπει να προσέχουν γιατί, εξαιτίας της βιασύνης και του εκνευρισμού θα είναι επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

 

Την Τρίτη 15/10 οι σχέσεις, κυρίως οι ερωτικές, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, θα δοκιμαστούν, με ξαφνικές εντάσεις και χωρισμούς, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Επίσης, για αυτή την ομάδα, η συγκεκριμένη ημέρα δεν είναι καλή για να προχωρήσουν σε τολμηρές αλλαγές στην εμφάνιση τους.

 

Την Τετάρτη 16/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι ενισχύσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και την ρομαντική διάθεση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 3 τελευταίων ημερών.

 

Η Πέμπτη 17/10 είναι η πιο σημαντική, από Αστρολογικής πλευράς, ημέρα της εβδομάδας. Αρχικά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, λίγες ώρες πριν κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Τοξότη, με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα αναζωπυρώσει το πάθος στις ερωτικές σχέσεις ή μπορεί να φέρει μοιραίους έρωτες στην ζωή τόσο των Σκορπιών και των Ταύρων όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων, της τελευταίας ημέρας. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού, με την καθοριστική συμμετοχή του κυβερνήτη του Κριού Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους, στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει οριστικές ρήξεις, σε όσες από αυτές δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις.  Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της Πανσελήνου, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, θα μας βάλει και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα και της ερωτικής περιπέτειας.

 

Την Παρασκευή 18/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι πιθανόν να ανεβάσει τους τόνους, κυρίως στις επαγγελματικές συζητήσεις, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

 

Το Σάββατο 19/10 η παρουσίας της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικές ή κυκλοθυμικές αντιδράσεις, κατά την διάρκεια των προσωπικών ή οικογενειακών συζητήσεων, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

 

Ενώ την Κυριακή 20/10 η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να ωθήσει να εκφραστούν συναισθηματικά, με ποιο έντονο τρόπο, και να γίνουν ακόμα πιο εκδηλωτικοί, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, οι εντάσεις και τα ξεκαθαρίσματα, ανοίγουν το δρόμο για το νέο στη ζωή μας. Εμείς δεν έχουμε, να κάνουμε τίποτα άλλο, παρά να αφεθούμε στους μοιραίους έρωτες, έστω και αν χρειαστεί να συγκρουστούμε.

 

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό