18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/8 – 14/8/2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τους περισσότερους από εμάς, αυτές οι μέρες είναι μέρες διακοπών, στις οποίες περιμένουμε να περάσουμε όμορφα, να διασκεδάσουμε, να ξεκουραστούμε και να κάνουμε σιγά – σιγά τα σχέδια για τον επόμενο χειμώνα. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει τις προσδοκίες μας, αντίθετα θα μας βάλει στην διαδικασία να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, τις οποίες εδώ και καιρό αποφεύγαμε.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα γίνει με πολύ όμορφο τρόπο, στη συνέχεια όμως τα πράγματα λιγάκι θα δυσκολέψουν, ενώ η πολύ τραγουδισμένη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος θα είναι μάλλον ανατρεπτική παρά ρομαντική, ενώ η μοναδική πλανητική μετακίνηση θα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι αυτή την εβδομάδα είναι μοιρασμένοι, ξεκινώντας από την Αφροδίτη η οποία αρχικά θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, στην συνέχεια η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μας οδηγήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, ενώ λίγες ώρες πριν την Πανσέληνο η είσοδος της στο ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται να δώσει νέα πνοή στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα ούτε για τον πλανήτη της δράσης Άρη, αφού στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα βρεθεί αντιμέτωπος σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης, ενώ λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα μας φέρει αρκετές αποκαλύψεις. Στο κλίμα της έντασης που έχει δημιουργηθεί, θα προστεθούν και οι συναντήσεις του Ήλιου, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικά γεγονότα και αρκετές ανατροπές στην ζωή μας, λίγες ώρες αργότερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου θα μας ωθήσει να πάρουμε ξαφνικές αποφάσεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο θα αναγκάσει πολλούς από εμάς να κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις και να προχωρήσουμε σε συμβιβασμούς. Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές τους σχέσεις θα πρέπει να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 07/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει τους τόνους με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις που θα προκύψουν να οδηγήσουν πολλές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, σε αδιέξοδο. Τον ρόλο του ισορροπιστή θα παίξει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιου του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, η βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά  των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 08/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 09/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα οδηγήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 10/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 11/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ το ίδιο βράδυ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Παρασκευή 12/08

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα πυροδοτήσει ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις τόσο στους Ταύρους και στους Σκορπιούς όσο και στους Παρθένους και στους Ιχθύς.

Το Σάββατο 13/08

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 13/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αναγκάσει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν αρκετές υποχωρήσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

H ουσιαστική ανανέωση στην ζωή μας γίνεται όταν αφήσουμε πίσω μας το παλιό και κάνουμε τολμηρές αλλαγές, ωστόσο, όταν εμείς διστάζουμε ή δεν τολμάμε, το Σύμπαν παίρνει την πρωτοβουλία και ανοίγει τις καινούργιες σελίδες στην ζωή μας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και να αφεθούμε στις αλλαγές που όσο και αν στην αρχή μπορεί να μας βγάλουν από τα νερά μας, στο τέλος είναι πάντα για καλό!!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό