16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/6 – 11/6/2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι, καθώς είναι γεμάτη με πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα και πλανητικές μετακινήσεις. Και δεν το λέμε τυχαία, καθώς τον χορό των σημαντικών πλανητικών γεγονότων ανοίγει η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη και συνεχίζεται με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία μας υπόσχεται ένα άκρως ερωτικό και καυτό καλοκαίρι αφού θα παραμείνει για 4 περίπου μήνες.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας έχουμε την είσοδος του Ερμή στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους, αλλά και την ολοκλήρωση της πρώτης δοκιμαστικής εισόδου του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου και την  επιστροφή  του στο ζώδιο του Αιγόκερω, για να ολοκληρώσει τον κύκλο των αλλαγών, στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα θα έχουν τόσο ο Ερμής, ο οποίος θα συναντηθεί στο ξεκίνημα της,  σε όψη συνόδου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και στα τέλη της σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα, όσο και η Αφροδίτη, η οποία λίγες ώρες μετά την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Πλούτωνα, ενώ στα τέλη της εβδομάδας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία.

Ιδιαίτερα ευνοημένα, καθώς για αυτά ξεκινά ένα άκρως ερωτικό και καυτό καλοκαίρι, θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) από την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς Αιγόκερους).

Με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις θα ασχοληθούν πολύ έντονα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ, ξαφνικές εντάσεις αλλά και σε ξεκαθαρίσματα, θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 04/06

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη θα ωθήσει να ασχοληθούν με μεγαλύτερη προσοχή τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις , οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αφορμή για ξαφνικές συναντήσεις αλλά και εντάσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 05/06

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, υπόσχεται ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ λίγες ώρες αργότερα η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) της 1ης ημέρας.

Την Τρίτη 06/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της ημέρας και τα απρόοπτα, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 07/09

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι διαδοχικές όψεις συνόδου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, και αντίθεσης με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσουν τις χειριστικές συμπεριφορές , με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 08/06

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές εντάσεις και ξεσπάσματα θυμού στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 09/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε άσκοπες συζητήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 10/06

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση και ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 11/06

Τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Αρχικά η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Στη συνέχεια, η ολοκλήρωση της πρώτης δοκιμαστικής επίσκεψης στο ζώδιο του Υδροχόου και η επιστροφή του ανάδρομου Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δώσει από την μια πλευρά ανάσα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) ενώ από την άλλη πλευρά, θα έρθει για να ολοκληρώσει τον κύκλο των μεταμορφωτικών αλλαγών των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 3 τελευταίων ημερών. Ενώ το απόγευμα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές και διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Εστιάζω την προσοχή μου στις σχέσεις μου, και δεν διστάζω να προχωρήσω σε οριστικά ξεκαθαρίσματα σε αυτές, με την προϋπόθεση ότι δεν θα παρασυρθώ σε υπερβολές.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα !!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό